Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne yapacağımı şaşırdım başlamak ilaca zor bırakmak zor sonrası da zor ne ilaçla ne de ilaçsız oluyor siz evli misiniz cocuk var miBende 8 aydir cok zor gercekten icmek iatemiyorum cunkunyan etkileri braktiktan sonra cok korkunc
Aynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle15 senedir panık atak var aksam karanlıgı coktogunde bana bıseyler oluyor .
Cogu gece acıllerdeyım
Bu ıkı senedırde mıdeme vurdu mıdem eksıyor sısıyor ve yanıyor . Buda kalbıme vuruyor gibi gelıyor .. kontrol ettırdım bısey yok dedıler..
Bıraz once esıme dıyordum senın hıcbıyerın agrımıyormu
Hergun tum vucudum agrıyor sabah dınlenmemıs kalkıyorum .
Umudunu kırmak ıstemem ama 15 yıldır hıc duzelmedı
Ben evliyim cocum yok 1 ay once ilk bebeyimi 6 aylik hamilelimde kaybetim peki ya sizinBende ne yapacağımı şaşırdım başlamak ilaca zor bırakmak zor sonrası da zor ne ilaçla ne de ilaçsız oluyor siz evli misiniz cocuk var mi
Peki şuan kullanıyor musunuz ilacAynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle
Peki şuan kullanıyor musunuzAynı şeyleri yaşıyorum 3 yıldır yaygın anksiyete tanısı konuldu antidepresan kullandım ve belirtilerimde çok azalma oldu uygun ilacı bulursanız umutsuz olmayın iyileşirsiniz allahın izniyle
Tekrar başınız sagolsun hatırladım sizi daha öncesinden yazmıştım size.cok zor bir dönemden geçiyorsunuz bu kadar yoğun geçirmeniz normal peki destek alıyor muydunuzBen evliyim cocum yok 1 ay once ilk bebeyimi 6 aylik hamilelimde kaybetim peki ya sizin
Peki hamileliniz nasilmgectiBir tane de oğlum var en çok da kaygılarım o yönde sürekli onu düşünüyorum ona yetemedigimden en iyisini yapamadigimdan kendimi bu konuda çok çaresiz hissediyorum.cok ama çok korkuyorum yarinlardan
HAyir ilaclara baslamak iatemiyorum cunku tekrar hamile kalmak istiyorumPeki şuan kullanıyor musunuz
Tekrar başınız sagolsun hatırladım sizi daha öncesinden yazmıştım size.cok zor bir dönemden geçiyorsunuz bu kadar yoğun geçirmeniz normal peki destek alıyor muydunuz
Hayır şuan kullanmama bile gerek yok her gece panik atak geçiriyordum nefes alamıyordum her yerim uyuşuyordu midem bulanıyordu atak zamanlarında ama uzun zamandır çok stresli bir dönemde olmama rağmen geçirmedim psikiyatriste gidip ilaç tedavisi almak çok önemliPeki şuan kullanıyor musunuz
Tekrar başınız sagolsun hatırladım sizi daha öncesinden yazmıştım size.cok zor bir dönemden geçiyorsunuz bu kadar yoğun geçirmeniz normal peki destek alıyor muydunuz
BencedeHayır şuan kullanmama bile gerek yok her gece panik atak geçiriyordum nefes alamıyordum her yerim uyuşuyordu midem bulanıyordu atak zamanlarında ama uzun zamandır çok stresli bir dönemde olmama rağmen geçirmedim psikiyatriste gidip ilaç tedavisi almak çok önemli
Hamile olduğumda zor anlarım oldu hatta sıvı alinmisti bebekte genetik bozukluk olduğuna dair şüphe vardı onun sonucunu beklemek çok zor geçti ve benim doğum sonrası kötü oldum.o yuzden doğum sonrası destek aldimPeki hamileliniz nasilmgecti
İlaç tedavisi aldım Dr a da gittim ama kendimi iyi hissettim 6 ay kullandım ve Dr kontrolünde azaltarak bıraktım.Sonuc yine başladığım yerdeyim.haziranda yine Dr gideceğim ilaç derse kullanacağım.sizin adınıza sevindim benimki sanki hiç bitmeyecek gibi geliyorHayır şuan kullanmama bile gerek yok her gece panik atak geçiriyordum nefes alamıyordum her yerim uyuşuyordu midem bulanıyordu atak zamanlarında ama uzun zamandır çok stresli bir dönemde olmama rağmen geçirmedim psikiyatriste gidip ilaç tedavisi almak çok önemli
Benim de sürecim uzundu ama emin olun ilaç ve psikoterapi ile hallolucak ben psikoterapi almadım ilaçla bitti şükür ama anksiyete devam ediyor onun için de terapi almayı düşünüyorumİlaç tedavisi aldım Dr a da gittim ama kendimi iyi hissettim 6 ay kullandım ve Dr kontrolünde azaltarak bıraktım.Sonuc yine başladığım yerdeyim.haziranda yine Dr gideceğim ilaç derse kullanacağım.sizin adınıza sevindim benimki sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor
Peki mideniz bulandinizda kusunuz oluyomuyduHayır şuan kullanmama bile gerek yok her gece panik atak geçiriyordum nefes alamıyordum her yerim uyuşuyordu midem bulanıyordu atak zamanlarında ama uzun zamandır çok stresli bir dönemde olmama rağmen geçirmedim psikiyatriste gidip ilaç tedavisi almak çok önemli
Hayır kusmuyordum ama sanal bir bulantıydı midem değil de boğazımda bi bulantı hissi oluyorduPeki mideniz bulandinizda kusunuz oluyomuydu
Peki ilaclari nezamandir icmiyorsunuBenim de sürecim uzundu ama emin olun ilaç ve psikoterapi ile hallolucak ben psikoterapi almadım ilaçla bitti şükür ama anksiyete devam ediyor onun için de terapi almayı düşünüyorum
Anksiyeteyi her gün etkiliyor mu sizde ne gibi etkileri var günlük hayatınızı zorlaştırıyor muBenim de sürecim uzundu ama emin olun ilaç ve psikoterapi ile hallolucak ben psikoterapi almadım ilaçla bitti şükür ama anksiyete devam ediyor onun için de terapi almayı düşünüyorum
1 yıl olucak geçen yaz bırakmıştımPeki ilaclari nezamandir icmiyorsunu
Hmm peki mideniz bulandinda kustunuz oldumuHamile olduğumda zor anlarım oldu hatta sıvı alinmisti bebekte genetik bozukluk olduğuna dair şüphe vardı onun sonucunu beklemek çok zor geçti ve benim doğum sonrası kötü oldum.o yuzden doğum sonrası destek aldim