Bend 10 yildir benimde mideme vuruyor bulaniyor uyusma carpinti normalde uyurken cok kez nefesiz kaldim ama bu aksam yine nefesiz kalmama.la panik yapmama bir oldu simdi uyuyamiyorum kendimi sakinestirmem lazim bu yuzden yazdim15 senedir panık atak var aksam karanlıgı coktogunde bana bıseyler oluyor .
Cogu gece acıllerdeyım
Bu ıkı senedırde mıdeme vurdu mıdem eksıyor sısıyor ve yanıyor . Buda kalbıme vuruyor gibi gelıyor .. kontrol ettırdım bısey yok dedıler..
Bıraz once esıme dıyordum senın hıcbıyerın agrımıyormu
Hergun tum vucudum agrıyor sabah dınlenmemıs kalkıyorum .
Umudunu kırmak ıstemem ama 15 yıldır hıc duzelmedı
Şuan kötüyümBend 10 yildir benimde mideme vuruyor bulaniyor uyusma carpinti normalde uyurken cok kez nefesiz kaldim ama bu aksam yine nefesiz kalmama.la panik yapmama bir oldu simdi uyuyamiyorum kendimi sakinestirmem lazim bu yuzden yazdim
Sizin neyiniz var ben nefesiz kaliyorum ve midem bulaniyor korkuyorumŞuan kötüyüm
İnanın sizinle aynı durumdayimSizin neyiniz var ben nefesiz kaliyorum ve midem bulaniyor korkuyorum
Kendiniz rahatlatmak.icin neler yapiyosunuzİnanın sizinle aynı durumdayim
Ayni durumdayiz uymak istiyorumUyuyamiyorum çünkü sol kolum uyuşmuş midem çok kötü bulaniyor yarınları düşünmekten artık çok yoruldum
Yataga sirt ustu yatmak benim midemi daha cok.bulandiriyor ama derin nefes almak banada iyi geliyorYatağa sırt üstü uzanmak beni rahatlatıyor derin derin nefes almak birde
Genelde cou zaman hemen mideme vuruyorSizin bulantı her zaman mı oluyor yoksa çok kötü hissettiğiniz anlarda mi
Bende sizinle ayni durumdayim iki buklum yatiyorum kusmamak.icin oeki siz ne siklikla yasiyorsunuz ce nekadar uzun suruyor benim cok uzun suruyor malesef bu uykusuzlukta cok kotuBenim de küçüklüğümden beri öyledir yıllardır midemden çok çektim hatta şuan bile kusmamak için zor tutuyorum anksiyete de yoğun yaşadığımda dışarı çıkmam kusma korkusu olduğu için hep hayatı evden izledim o yüzden mecbur durumlar beni çok korkutuyor
Bende 8 aydir cok zor gercekten icmek iatemiyorum cunkunyan etkileri braktiktan sonra cok korkuncUykusuzluk ilaçları bıraktıktan sonra devam etti üç aydır ilaç içmiyorum ama git gide daha zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?