Su anda benim gibi anksiyete oanik atak atak yuzunden uyuyamayan varmi

15 senedir panık atak var aksam karanlıgı coktogunde bana bıseyler oluyor .
Cogu gece acıllerdeyım
Bu ıkı senedırde mıdeme vurdu mıdem eksıyor sısıyor ve yanıyor . Buda kalbıme vuruyor gibi gelıyor .. kontrol ettırdım bısey yok dedıler..
Bıraz once esıme dıyordum senın hıcbıyerın agrımıyormu
Hergun tum vucudum agrıyor sabah dınlenmemıs kalkıyorum .
Umudunu kırmak ıstemem ama 15 yıldır hıc duzelmedı

Bend 10 yildir benimde mideme vuruyor bulaniyor uyusma carpinti normalde uyurken cok kez nefesiz kaldim ama bu aksam yine nefesiz kalmama.la panik yapmama bir oldu simdi uyuyamiyorum kendimi sakinestirmem lazim bu yuzden yazdim

Bend 10 yildir benimde mideme vuruyor bulaniyor uyusma carpinti normalde uyurken cok kez nefesiz kaldim ama bu aksam yine nefesiz kalmama.la panik yapmama bir oldu simdi uyuyamiyorum kendimi sakinestirmem lazim bu yuzden yazdim
Şuan kötüyüm

Uyuyamiyorum çünkü sol kolum uyuşmuş midem çok kötü bulaniyor yarınları düşünmekten artık çok yoruldum

Maalesef TV veya telefon asla dusuncelerimden uzak tutmuyor izlediğim zaman bile aklımı veremiyorum konuşulanları duymuyorum ben aklimdakilerle meşgul oluyorum o an bile korkularımı odaklanıp kaliyorum

Benim de küçüklüğümden beri öyledir yıllardır midemden çok çektim hatta şuan bile kusmamak için zor tutuyorum anksiyete de yoğun yaşadığımda dışarı çıkmam kusma korkusu olduğu için hep hayatı evden izledim o yüzden mecbur durumlar beni çok korkutuyor

Bende sizinle ayni durumdayim iki buklum yatiyorum kusmamak.icin oeki siz ne siklikla yasiyorsunuz ce nekadar uzun suruyor benim cok uzun suruyor malesef bu uykusuzlukta cok kotu

Uykusuzluk ilaçları bıraktıktan sonra devam etti üç aydır ilaç içmiyorum ama git gide daha zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…