- 1 Mart 2012
- 939
- 4
-
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
hayırlısı kızlar yauuuu
mervosh burdamısın daha??
Seninki askerlik yaptı mi canım
Su an burdayim ama banyo yapmak ve ders calismak için cikicam malum dolu sınavbiraz kendimi tiparlicam burda takılıp canım peki sen düğüne gitmiyon mu
gelıom ben benımkı aradı sımdı
bendee geldimmmm :) bende 19 yaşındayım ama ağustsda düğünm biraz erken oldu sanki ama olsunn :)))
askerlık mı kaldı canım yas 24
Oo cidden çok erken olmuş Allah mesut etsin:))) hoşgeldin bu arada. Okumadin mi
canımm evlendikten sonra devam etcem ben bu sene unıv sınavlarına hazırlandm zaten haziranda tekrar gircem istanbul içi tercih yapcam :) herkes yapamassın falan diyor ama yapıcam inş :)
Tamam konus sevdiceginlee de bu hastalık sen gitme diye yalan olmasin
Ne is yapıyordu tatlım
Kızlar ara ara hatırlatıyim benim bu iki buçuk hafta falan aşırı sınavım var hemen hemen her gun. 20 haziranda biterken kismetse, siz ben olmasam da konusun ben gelir okurum herkesin mesajını derdini ve cevaplamaya çalışırım topici ihmal etmeyin size emanet
Sakin dinleme kimseyi EMINIM yaparsın gerekirse evliliği ertele ama oku. Icinde böyle bi istek varsa sonradan yapmazsan cok pişman olursun devamlı dersin
asıl meslegı boyacıama yapmıyor arada hafta sonları gıdıyor ekstra ise ama bır fırmada calısıyor araba parcalarıyla ılgılı
haklısın canım. bnm ailem zaten istemiyor okumamı yeter diyorlar hep. 2 türlüde zor olcak benim için yani. ama nişanlım destek çıkıyor bana. böylesi daha iyi oluyor sanırım..
Her is geliyo elinden yani:) geçmiş olsun canım Allah şifa versin dikkat etsin. Sen bisseyle uğraşıyor musun is okul
Hayırlısı olsun canım nişanlın ne is yapıyor yazdın mi göremedim