• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

ben beklemedeyim kuzucuk benimki seviyor ama istemiyor malum :rolleyes::rolleyes::rolleyes: belki döner gelir şu sevgililer günüde denk geldi dahada acıyor içim

Neden istemiyor peki. Yani açıklaması ne. Sevip istememek için cidden tutarlı bi sebep olmalı:KK12:

Neden istemiyor peki. Yani açıklaması ne. Sevip istememek için cidden tutarlı bi sebep olmalı:KK12:
ben ona s..tir git dedim ondan :KK51::KK51: sonrasında kız arkadaşım onun resimlerini bie evlilik sitesinde görmüş hatta kızı tanımamış karım ol evlen benimle demiş :KK17::KK17::KK17: sonra o ben değilim diye çok sızlandı bana ben buna rağmen tekrar barışmak istedim ama olmadı

ben ona s..tir git dedim ondan :KK51::KK51: sonrasında kız arkadaşım onun resimlerini bie evlilik sitesinde görmüş hatta kızı tanımamış karım ol evlen benimle demiş :KK17::KK17::KK17: sonra o ben değilim diye çok sızlandı bana ben buna rağmen tekrar barışmak istedim ama olmadı

Ayyyy yuhhhhhh:KK57:
Bence sen onu boşver abla.
Bi de sen barışmak istediğin halde olmamışsa peeeh kendini beğenmiş. Kendi bilir anacım.
Boşver. Hemen yokluğunda evlenme sitelerine dadanmışsa kendi kaybeder. Ay bi de daha mantıklı acıklama bulsaymıs. Ben degildim nedir ya:KK53::KK53:

Ayyyy yuhhhhhh:KK57:
Bence sen onu boşver abla.
Bi de sen barışmak istediğin halde olmamışsa peeeh kendini beğenmiş. Kendi bilir anacım.
Boşver. Hemen yokluğunda evlenme sitelerine dadanmışsa kendi kaybeder. Ay bi de daha mantıklı acıklama bulsaymıs. Ben degildim nedir ya:KK53::KK53:
ayşenurcum istediğim tek şey var beni arasın barışmak istesin bende ona seni seviyorum ama istemiyorum diyeyim

Dünden beri kayıt sisteminin açılmasını bekliyorum. Hadi anacım hadi yavrum. Açıl lan.
Açıl susam açıl:KK53::KK53::KK53:

Ben bu konunun başlığını şu an ne dinliyorsunuz diye okumuşum aayy:KK53:
Bide şarkı paylaştım ben burda töbe estağfurlah :D

Back
X