Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canımmmVallahi öyle.![]()
günaydın canımmmmmmmbnmkide 30 olcak haziranda
Günaaaydın ablaaagünaydın canımmm
bi gelişme varmı şekerimGünaaaydın ablaaa![]()
Aynı be abla,ben adım atıyorum o sabit duruyobi gelişme varmı şekerim
ben beklemedeyim kuzucuk benimki seviyor ama istemiyor malumAynı be abla,ben adım atıyorum o sabit duruyo
Sen napıyosun? Nasılsınnnnnn![]()
ben beklemedeyim kuzucuk benimki seviyor ama istemiyor malumbelki döner gelir şu sevgililer günüde denk geldi dahada acıyor içim
ben ona s..tir git dedim ondanNeden istemiyor peki. Yani açıklaması ne. Sevip istememek için cidden tutarlı bi sebep olmalı![]()
ben ona s..tir git dedim ondansonrasında kız arkadaşım onun resimlerini bie evlilik sitesinde görmüş hatta kızı tanımamış karım ol evlen benimle demiş
sonra o ben değilim diye çok sızlandı bana ben buna rağmen tekrar barışmak istedim ama olmadı
ayşenurcum istediğim tek şey var beni arasın barışmak istesin bende ona seni seviyorum ama istemiyorum diyeyimAyyyy yuhhhhhh
Bence sen onu boşver abla.
Bi de sen barışmak istediğin halde olmamışsa peeeh kendini beğenmiş. Kendi bilir anacım.
Boşver. Hemen yokluğunda evlenme sitelerine dadanmışsa kendi kaybeder. Ay bi de daha mantıklı acıklama bulsaymıs. Ben degildim nedir ya![]()
Gün gelir devran döner ablam. Sabırayşenurcum istediğim tek şey var beni arasın barışmak istesin bende ona seni seviyorum ama istemiyorum diyeyim
açıl güzelim çikolata alıcam sanaaaDünden beri kayıt sisteminin açılmasını bekliyorum. Hadi anacım hadi yavrum. Açıl lan.
Açıl susam açıl![]()
Vallaaha açıldı böyle dedikten sonraaçıl güzelim çikolata alıcam sanaaa![]()
gunaydın tatlım nabergünaydın canımmmmmmm