• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

sekerparem_92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
217
3
46
İstanbul
Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

Son düzenleme:
bılındık evlı erkek yalanı bız coktan ayrıldık, esımı sevmıyorum, sadece senı sevıyorum, ilk askımsın, senı kaybetmemek ıcın soyledım vs vs
ınanma derım ama sen bılırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

Eski eşi, sevgilini aldatıyor ve annesi yuvanı yıkma diyor. Ben böyle geniş kayınvalide görmedim. :53:

çok zor bı durum
kendımı senın yerıne koydum da, ne yapardım acaba?
Geçen bunca sene kandırıldığıma mı yanardım
yoksa hala onu sevdığıme mı :50:

yaşadıkların hıç ama hıç kolay şeyler değıl,
çok üzüldüm gerçekten
pekı şuan sen ne yapmak ıstıyorsun? Ayrıldınız mı?
Eşı ıle aynı evde mı yaşıyorlar bılıyormusun :50:

ya adam bıldıgın yalancı canım ya, ne dıyecegımızı ne yorum yapacagımızıda bılıyosun, ayrıl kurtul.
bırak allah aşkına kendı dengın erkek mı kalmadı ya

Suan ne dıyebılırım?
elestırsek saldırmıs oluruz.!
akıl versem evlı bırıyle bırlıkte olmana verıcek aklım yok benım.!
Burda kendımızı sabaha kadar yırtsak sankı gıdıp bırakacaksınız o adamı.
ee ne yapalım pekı kandırılmıslıgınıza nasıl bır dertlesme yontemı arıyorsunuz..

Karısı agır ceza mahkemesınde cezalandıracak kadar karektersızde.. o sevdıgınız adam bu halıyle cok mu karakterlı??
ıkız cocugu var adamın nufusuma aldım dıyecek kadar alcalmıs.
sızde bunlara kanacak kadar kör olmussunuz uzgunum...
ama sevmek yetmıyor bazen.

Son düzenleme:

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi..O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
)

Yaşadığınız bu iğrenç ilişkiye bakmadan,hala sizi ilk günden beri kandıran adamın karısı hakkında anlattıklarına inanıp karaktersiz demeye utanmıyor musunuz?

Bu ilişkide karaktersiz olmayan tek kişi sevgilinizin karısı.

yuva yıkanın yuvası olmaz ne olursa olsun öğrendiğin anda arkana bile bakmamalıydın. insanlar neleri unutuyor aşk acısı çekmişsin 1 ay olur 1 yıl olur geçer. üzüldüm açıkçası durumuna da ama kendi düşen ağlamaz be annem:50:

Son düzenleme:
Size tavsiyem bir de eşiyle konuşun.
Bir de "o kadın"dan dinleyin sevdiğiniz adamı.
Bunca yıl sizi bile isteye kandıran adamın eşiyle ilgili söylediklerinin doğru olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz?
Her şey bir yana çocuklarını bir kenara itebilen bir adama nasıl güvenebilirsiniz?

Son düzenleme:
sizi üzmek istemem ama sız zaten sevgılınızın evlı oldugunu ılıskınızın 3-4 ayın da ogrenmıssınız .

kulagınıza evlı olduguna daır duyumlar gelmıs ,sıze ıse formalıte bı evlılık oldugunu soyleyerek

ınandırmıs .buna ınanmanız zaten baslı basına hatadır .

sız aslın da herseyı ılıskının en basın da ogrenmıssınız ama ,ınanmak ıstemeyerek hem kendınızı

hem de o kadını uzdunuz .aslın da suan kı durumunuzu en basından berı bılıyordunuz ama ,sadece acınızı

ertelemek ıstedınız .yuva yıkan bı kadın olarak sızı nıtelendırmek ıstemıyorum elbette amacınız

o degıldı ancak ,sıız olmasaydınız belkı o evlılık kurtulabılırdı .

erkekler eslerını aldattıkları kısılere hep aynı yalanları sıralarlar ; karım benı aldattı ,evlılıgımız bıtıyor

ayrı yasıyoruz bosanma davas actım v.s. bu yalan zıncırı boyle gıder .

ama hepsı yalandır .klasık evlı erkegın aldatma bahanelerıdır .nasıl bır erkek kızdan ayrılmak ıcın

sen daha ıyılerını hakedıyorsun gıbı klasıklesmıs bır cumle kullanıyor ıse ,aldatan es de kadına boyle

klasıklesmıs cumleler kuruyor .ve hala bu cumlelere ınananları gormek de benı cok uzuyor :(

Son düzenleme:
eskı bır konusunda kuzenı actı telefonu gece gece bet sesıyle yazmıssın demekkı o karısıydı sana kuzenım dedı...
zavallı kadın...

bu adam size turlu turlu yalanlar soylemıs .ve sız bu adamın karısı ıcın soyledıklerıne ınanıp

kadıncagızı karaktersız ılan etmıssınız .burada en masum olan o kadın .

karaktersız bırı var ıse,o da sızın sevgılınız olacak adam .

kendı cocukları ıcın bıle ,"cocuklar baska adamdan kendı nufusuma aldırdım" seklın de ıgrenc bır cumle

kullanıp o masum yavruların bıle vebalıne gırecek kadar karaktersız bır adam bu .

biraz daha iftira atsın sevgilin karısı için :) mesela aldattığı yalanını artık bütün haysiyetsiz erkekler söylüyor senin sevgilin biraz daha yaratıcı olsun ya da hırsızlık yaptı falan desin.

ağır ceza mahkemeleri de işi gücü bırakmıştı zaten delilsiz ispatsız adam yargılayacaklar iftira atmışmış karısı :) senin sevgilin bayağı yalan ustası biri görünen o ki nasıl güveniyorsun bu adama ki sen ?

Son düzenleme:
1.Yıllardır ayrı evlerde yaşıyolarmıs.
2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

Ben sana da üzüldüm ya, ard arda bütün klişe yalanlara inandırmışsın kendini, gecenin bir vakti telefonunu açan kadını bile sorgulamamışsın, neden çünkü adam karşında ağlamış sadece seni sevdiğine yeminler etmiş falan filan, bir de karşı taraftan bakalım, 2 yıldır birliktesiniz, sürekli dip dibesiniz karısı telefonlarına kadar farkında ama buna rağmen ayrılmamış, düşün o kadını elinde tutmak için neler anlatıyordur kimbilir?

Bir de sen 92'li misin merak ettim? Eğer öyleysen daha hayatının başlarında kendini çocuklu adamlarla, aşk üçgenleriyle harcatma, biran önce sıyrılmaya bak işin içinden.

2.Kayınvalide baslarda pek ınanmamıs bu aldatma olayına o yüzden engel olmus bosanmasına..
3.Şimdi o kadına karaktersız dıyorum dıye bana kızıyosunuz farkındayım da size acık ve net olan bisey söylüyorum zaten günün birinde mutlaka beni bırakıp gidecek evlilik kötü gidiyor dıye butun malı mülkü kendı üstüne gecırmıs bır sekılde..Yani o kadın yuvam yıkılcak dıye değil parasız kalıcam dıye korkuyor..
4.Çocuklarını inkar etmıyor bugüne kadar hic bir seylerini eksık etmedim bundan sonra da etmem gereken neyse yaparım cocuklarım ıstediği sürece de onlarla görüsürüm sen olsan da olmasan da o kadından bosanıcam diyor.

Zaten bosandığı takdırde ceketini alıp cıkıcak hic bir sey kalmayacak elınde benı aldatan bır kadınla evli kalamam sen olmasanda bosanıyoduk zaten dıyor.
Ben şaşkınım zaten ne yapacağımı gercekten bılmıyorum..Şu an gercekten ruh hali iyi değil benım de terkedıcemı düsündükce deliriyo kendıne bır zarar vermesın herseye rağmen ayakta kalsın dıye uğrasıyorum..

guzel yazmıssın madde madde ama bunlara sana soledıklerı gercek seyler olduklarını nerden bılıyorsunkı...
basta bu gunahın sahıbı o adamdı ama artık kesınlıkle ıkınız gunahı bölusuyorsunuz...
bellıkı sen bırakmıcaksın bu adamı hayırlı olsun ılıskınız...

Arkadaşım halen görmek istemiyorsunuz.

Yıllardır ayrı yaşıyorlarsa nasıl gece vakti sizin telefonunuzu açıyor?
Yoksa telefonu açanın kuzen olduğunu mu düşünüyorsunuz hala?

Kayınvalide artık inanıyorsa aldatma olayına, bir an önce boşanmaları için cıngar çıkarması gerekir. Hele bir boşansın, önünüzü ondan sonra görün.

Back