Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

nerden aklıma girdin ya 2 gündür... aşık mıyım acaba :26: yok değilim, bi hayranlık bu sadece... zaten sevgilisi olduğunu bile bile ne aşkı

çamaşırı toplayıp katlamak ama sadece aklımdan geçiyor icraata geçmek işime gelmiyor

bu da oldu ya, hayatta hic kimseyi hic birseyi umursamam artik. Varsa yoksa kendi keyfim. Kiracagim kalpler, yakacagim canlar icin simdiden ozur dilerim.

akşama ne yapıcam((
balkondaki çamaşırları katlayayım((
kotları ütüleyeyim(
bunları yamadan duş alayım serinleyeyim...
yoksa duş sonra mı alayım:)
canım sıkıldı arkadaşımı mı arasam:)
acıktım da:)
kitap okuyasım da var...ahmet ümit beni bekler:)
önce hangisini yapsam diye düşünüyorum:))))çok karışık düşüncelerim varmış ya yazınca farkettim:))))
ikoncanlara noldu ya:/

şortumu değiştirsem mi acaba laptap bacaklarımı pişirdin ayol piştim?
anne çenen düştü ya kocanla konulmayı ne çok seviyosun ya taa balkondan uraya sesiniz geliyor anacım

Öfke mi?
Nefret mi?
Sinir mi?
Kızgınlık mı?
Adını bilmediğim bir duygu!!!

Hayati meseleler ses, goruntu olmadan veya rolantide bir beyinle konusulmamalidir.

Allahım yardımcı ol bana bi yerden burs çıksın lütfen:84:

Bir Yol Var Yürümem Gerek.. Sonuna Kadar Gitmem Gerek.. Güzel Bir Gün Var Biliyorum.. Canımı Yaksada Hayat, Yaşamam Gerek...

Allah'im ne olur insallah hamileyimdirrrrrrrrrrrr:90:

İki sevgilim olsun , sabah uyandığımda birisi 'günaydın annecim' Diğeri 'günaydın karıcım' desin başka birşey istemem.

İkisine de sahip olduğum için Rabbime Şükürler Olsun..

Dunyaaa inş. hamilesindir arkadaşım =))) Rabbim gönlüne göre versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…