Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

vakit gecirmek icin arkadaslarima güzin ablalik yapiyorum... kelin ilaci olsa kendi basina surer

sınav sonuçları açıklansın artık!!

agda zamanım gelmıs batık tuylerle ılgılı bolumu okuyayım bıkını bolgemde batıklarım var.

Kilo vermek isteyen arkadaşları grubumuza bekliyoruzzz =)))

Hep birlikte el ele verelim kurtulalım kilolardannn

Yardım isteyen gruba katılmak isteyen bana bildirmesi yeterli arkadaşlar..

yarın ne yapacağım ben keşke bir şey olsa da ben gitmesem off kimseye de birşey diyemiyorum burası da olmasa çatlarım herhaldene hale geldim ben nasıl böyle oldu herşey değişti ben değiştim çok farklı biri oldum herşeyi kafasına takan cesaretini yitirmiş hayattan zevk almayan biri oldum

Ayin bu donemlerinden nefret ediyorum. Hastalandiktan sonra gelen bu duygusallik! Al iste eski sevgilimi ozledim! hemde acaip oyle boyle degil! simdi burda olcakti var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

artık yoruldum tek taraflı mücadeleden

iki buçuk yıldır abim dediğim öz abimin yerine koyduğum insan ..yok hayır ya..ben yanlış anladım evet evet.ama hayır lanet olsun.B asbaya beni sevdiğini söyledi üstelik hayatında biri varken..

ben yarın ne yapıcam gitmem lazım Allah'ım birşey yap da ne olur yarın ben oraya gitmeyeyim gidersem çok kötü olabilir

kalp kalbe karsi? allahim ben kotu bi insan miyim? beni sevgilisi zanneden biri varken.. onun suan hayatinda biri varken... eski sevgilimle yine gorusmeye basladik. hemde onu cok ozledigimi dusundugum bi an ondan gelen mesajla oldu bu. eee? Allah sonumuzu hayir etsin. beni de islah etsin.. ve eski sevgilimle beni affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…