Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İş mi, Behzat Ç. mi? İş mi, Behzat Ç. mi? İş mi, Behzat Ç. mi? :44:

İki ileri bir geri iki ileri bir geri... Hep güzeldi de bu kadar güzel olduğunu tahmin bile edemezdim hayatın:KK71:

aklımdan geçenleri ben bile bilmiyrum 2dk olmadan değişiyor da:KK70:

İç mekan çizmekten ne kadar sıkıldığımı düşünüyordumm

Ceketimi giymeden aşağı inersem üşür müyüm bu elbiseyle acaba?:KK6:

reyyan altını kırlettı galıba bende kahvaltıdayım beklesemm mı deıstırsem mı:95:

Ailesi (akrabaları) yüzünden sevgilimle aramız açılacak mı acaba?.

Hazır sevdiceğim uyuyorken bilgisayarından Sims oynasam mı oynamasam mı diye bir saattir düşünüyorum. Uyanınca tın tın tın gitar çalacak yine zaten başım ağrıyo :44:

Ah Alex ah seni yerde mi arasam gökte mi bulsam ne yapsam. Bulsam ayrı dert bulmasam ayrı dert. seni bilmem de ben bu halimle ancak samanlığa yakışırım. Şimdi neredesin ne yapıyorsun. ben deli sen sen kim bilir nereli. Yıldız gözlerinde bir an için kendimi görsem sonra ölsem.Ah be ah o bile yeterdi! O bile!:KK59::KK53::KK43::KK47::KK66::KK19::KK64::88:

Gitmek istiyorum. !!!

Kedi otu ve ölü toprağıyla o spell i yapmak isteyen ben miyim? benim.Deliriyor muyum? galiba..Değer mi bunlara? belki. Eh iyi o zaman.

canı sıkılan beni arıyor 900 lü hatlara döndüm gerçi daha da iyisiyim galiba uluslararası çalışıyorum artık cezayir ne alaka ya :S of yoruluyorum kendi işimi kurmak istiyorum ev'lenmek de istiyorum kadere inanırım olacak olacak değil mi hayatım

keske hemen gide bilsem okadar zaman ben nasil sabr etcem ooooooooffffffffffffffff ooooooooffffffffffffffffff Allahim nolur zaman cabuk gecsin

X