• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

daha dünkü tanıdığım adamlar bile doğum günümü kutlarken 18 19 yıllık arkadaşımın doğum günümü kutlamaması çok iyi oldu ya. o doğruları ben yüzüne söylediğim için oldu bütün bunlar bunuda biliyorum. ama birinin söylemesi lazımdı yapcak bişey yok. sana da sevgilinle mutlu huzurlu kavgasız dövüşsüz (ki zor) yıllaaaaar diliyorum canımcım.

acaip uykum var. ama odevleri son gune birakmayacaktim. oh olsun bana. simdi sabaha kadar otur yap bebegim. yahu saka maka gun geldi gidiyorum. gidiyorum ama ayaklarim geri gidiyor. ilk defa ulkeme istemeye istemeye gidiyorum. len hayat sen ne adisin. daha bi kac ay once hoplaya ziplaya aldigim biletten bugun pismanlik duyuyorum. ciddi ciddi kenan dogulunun dedigine geldim sonunda. "iste hayat boyle birsey sip sak degisir hersey!!" ee sevgiliyi de burda birakiyorum. iki ay ne telefon ne internet nasil gorusecez bilmiyorum. bu sinavi gecebilir miyiz? of.. dertsiz basima ne cok dert almisim.. neyse hayir olsun insallah. simdi bu dusunceler kafamdan basip gidin de dersime geri doneyim!

Karşımda hayâlin, diyorum ki,
Bir gün bu dudaklar beni hasretle anarsa,
-Rabbim, ne dudaklar:
kül benzinin üstünde bir damla kıvılcım!
Bir gün bana ağlarsa bu gözler,
Beyhude değildir, bunu bilsin;
Bilsin ki bugün, bir sen eziyette değilsin..

faruk nafiz camlibel

boşanmak isiyorum ama ünv mezunu olmama rağmen çalışmıyorum burada alacağım ücret çok az ve boşanırsam tek başıma geçinmem mümkün değil. 20 aylık oğlum var. onada bakmak durumundayım. ailem yanına alır ama onlarla mutlu değilim zira onlarlada hayat çekilir gibi değil. nasıl olurda ayrılmayı göze alır boşanırım diye düşünüp duruyorum. önce bir evlilik terapistine gisek birlikte diyorum maddi olarak altından kalkamadığımızdan gidemiyoruz. özünde iyi bir ama bazı şeylere takılıp anlık patlamalarla beni çok yaralıyor. hep haklı pozisyonunda. kinci. ne yapasam bilemiyorum seviyorum onu diyorum ama yineden alışkanlıkmı acaba diyede düşünmeden edemiyorum offfffffffffff.

Back