• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Güzel bir izmir tatiliydi,Bursa molası da iyi geldi,haftasonu Eskişehir de olmak ve Duru bebeği görmek de çok güzel olacak diye düşünüyorum :)

bugün çok sıgara ıçtım

bağımlıyım ben, bılıyorum

ama en kötüsüde bırakmak ıstemıyorum

beyınde bıtıyor dıyorlar ama, beynımde sıgara ıçmemı ıstıyor

bu durumda bende sıgarayı bırakamıyorum, :44: napsak kı :44:

Boğazımdaki düğümü sigara da çözemeyecek biliyorum ama böyle zamanlarda ona çok ihtiyaç duyuyorum.:ssz:

İşimin başına dönmeliyim...
10 dk bir foruma bakıp çıkayım dedim ama nerdeee...Bir girdim çıkamıyorum.:22: Kendimle cebelleşiyorum.

Son düzenleme:
ah why_be ah :20:
hani sen bugün plan yapmıştın ders çalışacaktın. sınava az kaldı bilmem farkında mısın:41:

sen nasil bir arkadassin beee

insan cocukluk arkadasina nisanlanacagini söylemezmi :47::47::47::47:

cok kirildim coooooookkkk senden beklemezdim :19:

Pazar günkü piknik çok eğlenceli olur inşallah..Kimler gelecek acaba....

bir gün benimde bebegim olacakmı yoksa olmayacakmı...???? kafam karısık...

bu lanet olasi odevi bitirmem lazim artik. bitirsem de yatsam. of keske sevgilimde burda olsaydi ona sarilip uyusaydim. napicam ben ondan 2 ay ayri? dusundukce daha gitmeden ozluyorum. bu ne is ya? bk vardi boyle erkenden gidiyorum. aman neyse!

Uykumm var ne uykumu açabiliorum ne de KK'yı kapatıp işime dönebiliyorum kdv'ler yaklaştı nasıl yetiştircem bakalım :5:

kendimi çatıdan atsam şimdi 7 kattayız eeee burası hastane hemde cuup diye acilin önüne düşerim hemen kurtarırlar...
assammı ki kendimi acaba...

Son düzenleme:
Tekrar yüksek lisans yapsam mı yapmasam mı...

Hem yapmak istiyorum hem tekrar tezler hazırlamak gözümü büyütüyor...Off:ssz:

Back