• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ana Sayfa -> Hayatın İçinden -> Bir derdim var : ( -> siz nasıl davranırdınız=?

siz nasıl davranırdınız=? konusunun sahibini düşünüyorum, acaba gerçek miydi? hayır, yazdıklarının hepsini okuyamadım. okurken noktalama işaretlerini yerleştirmek için büyük çaba sarf ettiğim için sanırım, ama zaten o da yetmedi. hemen yorum yapmalıyım dediğim an konunun kapatıldığını görüp büyük hayal kırıklığı yaşadığım anı da düşünmeden edemiyorum. ha bir de gelen yorumlara biraz sesli güldüm, o beni biraz yıprattı. :68:

herkes şaşkınlık yaşadı çünkü sanki gönlü ar gibiydi sonra aniden boşanma kararı aldı:51:

ne biçim tuvaletim geldi ama 500 metre uzaklıktaki tuvalete gitmeye üşeniyorummm:43:

İsler gucler hic bitmiyor.Ne zaman ohhhh bitti desem biseyler aklima geliyor mecbur kalkiyorum yerimden.Herkes islerini guclerini nasil yetistiriyor die dusunuyorum.:37:

Telefonda arkadaşına, 'Benim evde olmadığımı bile bile niye geliyorsun? Annemi ver bana !!!' diye çıkışacak kadar halasına (yani bana) çekmiş bir yeğene sahibim. ( 6 yaşında benim canımcım.)

çiğköftenin üstüne bira içilirmi ya ,ay ne salağım ben,midem berbat halde

İlla ölüm olup birileri zarar görecek,ondan sonra önlem alınacak...
Ne biçim insanlarız.

Tek çocuk bakmanın rahatlığını da yaşamak nasib olur inşallah ...

beni yillar önce, bir kelimesiyle yerin dibine sokup
defalarca aglamama neden olan o 2 kiside umarim
bi gün aynini yasarlar..
dilerim ki öyle bir hale gelirlerki, kimse onlara bakmasin,
kimse onlari begenmesin, yalniz kalsinlar..

Kendimi cok seviyorum bazen ne kadar dogru kararlar veriyorum :)

Son düzenleme:
Back