• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

salon ve hol de iki tane kucuk bocek oldurdum!!! daha var midir acaba bu evde? Ay ben nasil simdi uyuycam ya gece orama burama girerlerse. offfffffffff!!!! yarin evi temizleyp iyicene ilac banyosu yaptirayim en iyisi. kuslarim zehirlenmese bari! ay cildiriciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm

Ana Sayfa -> Hayatın İçinden -> Bir derdim var : ( -> siz nasıl davranırdınız=?

siz nasıl davranırdınız=? konusunun sahibini düşünüyorum, acaba gerçek miydi? hayır, yazdıklarının hepsini okuyamadım. okurken noktalama işaretlerini yerleştirmek için büyük çaba sarf ettiğim için sanırım, ama zaten o da yetmedi. hemen yorum yapmalıyım dediğim an konunun kapatıldığını görüp büyük hayal kırıklığı yaşadığım anı da düşünmeden edemiyorum. ha bir de gelen yorumlara biraz sesli güldüm, o beni biraz yıprattı. :68:

şu şebnem schiffer mı ne o kadın tv de ve şarkı söylüyor sürekli energy hopaaa diye bağırıyor .bundan benim kazandığım paranın on katını kazanıyor bende çıksam energy diye bağırsam acaba olur mu ki yırtarmıyım .

süpermiş :9::9::9::9::9::9::9:
hatta iyi fikir gel birlikte söyleyelim

Back