Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Haberlerde okuduğum Malkara'da gömülü 5 ton altından istiyorum. Hep hazine, define bulmak istemişimdir. İşte bunlar hep korsan filmlerinin etkisi

Of.. Beceremiyorum gereksiz yalanı dolanı ben ya.. Ağzım laf da yapamıyor, ay canım vay cicim diye. Kalıyorum öyle, kıvıramıyorum... Bahane bulmak gerçekten o an buna müsait bir durum yoksa çok zor, hani gerçekten bir şey olsa söyleyebileceğim neyse, böyle çok zor... Bir de bu duruma bağlı bir başkası da varsa ve bundan dolayı bu durumu kıvırman önemliyse. Ay bazen daha çok nefret ediyorum şu dünyadan, insan ilişkilerinden. Dümdüz olamıyor hiç bir şey. Çok geriliyorum...
Sen dümdüz olmaya devam et, boşver insanarları, bende kıvıramıyorum, kıvırmak bir meziyet değil keşke anlasalar... Benim insanlardan tek umudum senin gibi birilerinin varlığını bilmek, hissetmek, yoksa dünya kötü/kötülüklerle dolu yaşanmaz bir yer...

Sırf canımın acısı geçsin ağlamam dursun diye uyku hapı içip saatlerce uyudum bunu sürekli yapamam işte keşke yapabilsem Allahım sadece sana sığınıyorum sana dua ederek huzur buluyorum sürekli okuyarak beynimi kalbimi dilimi sana teslim ediyorum acılarım en kısa zamanda diner inşallah.

Acaba bu halim kalıcı olacak mı.. Çok merak ediyor ve korkuyorum.
Allah'ım lütfen...:dua:

Keşke resim yapabiliyor olsaydım... Bu ara yine sanat yapma isteğim coştu...

Mesajı görüp tüm gün cevap vermeyen insanlara sinir oluyorum hala! Sırf huzursuzluk çıkmasın iyice canım sıkılmasın diye bir şey demiyorum(belli yakınlıkta olsam derim yine) ama haklıyım bu konuda, büyütüyor falan oluyorum bana patlıyor olay. İletişim böyle bir şey değil. Tek ayıp bulan ben miyim ya?

Uzun yıllardır tanıdıgım ve sevdıgım bır ablamın sırf kocası bosanmak ıstıyor dıye ıkı cocukla ortada kalmasına mı yanayım cocukları kocasının almasına kızın aılesınınde onu kapı dısarı etmesıne bızı rezıl ettın demesıne mı 2 aydır haber alınamıyormus nerede nasıl bılen yok ve ben daha dün öğrendiğim öğrendıgım andan ıtıbaren hep aklımda anne baba nasıl boyle vıcdansız olur nasıl elalemın dusuncesıne gore hareket eder anlayamıyorum..

Güya duş alıyorsun yarım saat sonra yine terliyorsun:silah:
Bir de şu sinek!!!

Şu whatsapp ı uygulamayı kaldırmadan sadece seçili bir kaç kişiden mesaj alacak şekilde ayarlayıp kapatabilsek güzel olurdu.

X