Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir çılgınlık edesim var görüntümde, tarzımda, bunlar hep venüs kova teması ama sonra bu kadar isteğim kalmaz muhtemelen :)) Kalırsa bakarım...

Son düzenleme:
Hayır yani seçim otobüsü ile bangır bangır kapının önünden geçince ne oluyor? Bıktım saçma sapan seçim kampanyalarınızdan. İğreniyorum artık hepinizden!

Saçlar 25ten itibaren beyazlamaya başlamıştı, bir iki kaz ayağı vardı sanki ama dikkat çekici değildi bu sene içinde göz altı kırışıklıkları daha bir belirgin oldu gibi, gülmeyi de severim :) Yaşlanıyorum resmen, vay be. Okul hayatındayken büyümeyecekmişsin gibi geliyor. Bir yandan hoş aslında ama bir yandan da bir şeyler yapayım, bakım yapayım demeye başladım :)

Zavallı eşim, adamcağız nescafemden yudumlamak istemiş sigaramı istiyor sanıp nasıl bir çıkış yaptıysam ekmeğinle sigarana göz dikecek kadar canıma susamadım dediekmekle sigarada pantere dönüyorum, içimden nasıl bir canavar çıkıyorsa artık

Aslında birden çok somurtabilen de biriyim, bu geçişler de kırışıklık yapıyor olabilir. Gülmeyi sevsem de moralim kolay bozuluyor...
Neyse bakalım şu egzersizleri benim gibi tembel biri düzenli yapabilecek mi :))

çoçukluğumu özledim bi an ... büyüdükçe sorunlarda büyüyor her yaş daha fazla acı katıyor hayatıma.

alt kata insem, üşenmesem, halleylerin yanına mis gibi çay demlesem... sonrada miskin ama huzurlu tatlis kahvaltımı yapsam

Baya uzun zamandır olmayan egzama çıktı yine, ilerlemez umarım.

Ciddiyeti ele almaliyim diyordum ya dun gece kendi kendime biraz ofkeyle, bu sabah buyuk bir ciddiyetle calistim gercekten. Sabah erken kalkmakta zorlandim ama fazladan uyumak yerine cok sey ogrendim. Cok mutluyum.

Emek vermeden, zorlanmadan guzel seyler olmuyor gercekten.

Bu kadar calismadan sonra guzel bir kahveyi hak ettigimi dusunuyorum. :)

Hava mı çok canımı sıkıyor böyle bilmiyorum, hiç bir şey yapasım yok.

Ah kuzum ya.. İnşallah iyi olursun, çok kötü değildir...

Bazen yok olasım geliyor, o derece karamsarlaşıyorum.

Off sıkıldım. Umarım kimse iş falan sormaz bana. Çıkmak istemiyorum insan içine hayatımı halletmeden.

En güzel başlangıcı yapıyorum.

Dip bu mu yoksa daha da derini gorur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…