• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Boşansam mı boşanmasam mı? Sinsi mi samimiyetsiz mi yoksa yanılıyor muyum? bu çocuk babasız ben onsuz yapabilir miyim? O peki bizsiz yapabilir mi??:ssz:

"hemen mi yatsam mutfağı toplayıp ta mı yatsam of yemek te yok napsam kı

sabah erken kalkarım accık işe gitmeden topalrım ya olur o olur" aynen böle gecıyo aklımdan :)

gidnler keşke geri gelsede sonkez sarılsamm:43::5::5:

şimdi hem annemşn yanında olmak hemde ona doyasya sarılmak ıstıyorum yarın gtcemm :16:

benım nişanlımın annesı öz halam olur keske oda burda olsaydıda onuda öpseydım halacımm dıye:5::5: çok özledim çokk..

ah simdi su yataga tek basima yatip ayicigima senmissin gibi sarilip, senin hayalini kurmak yerine, seninle beraber yatip, sarmas dolas olsak.. uyusak.. gelir mi o gunlerde? :16::nazar:

ayrılsam mı..
ayrılmasam mı ????
ısrarım uzerını de olsa bana hesap odetmemelıydı :((((
garson bıle bı tuhaf baktıııı :43:

Yemek takımlarını aşkımla Afyon üzerinden geçerken arabayla alıp geçsek daha iyi olacak :32:

dusun dusun kafayi yiceemmm, birak diroyrum zamana birak gorunce karar ver ama korku bku selanik.. diyorum ki ya olmazsa? ama cok ta seviyorum. bu tarz seyleri takmamaliyim ama.. offfffff!!! :(((

emin değilim bazı şeylerden
lütfen beni hayal kırıklığına ugratmasın

goz doktoruna gitmem gerekiyo artik cunku gozlerim cok yaniyo ya ve tahtayi da goremiyorum zaten ama ben 4 goz olmak istemiyorum :(((((((((((((((( ama olmak zorundayim durum vahimm.

Dünden biraz pilav kalmıştı.
Acaba yanına ne yapsam.
Yemek yapması değil ne yapacağımı bulması beni yoran.

Back