Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Benim bu durumu merak etmem kadar daha doğal ne olabilir? Günlerdir yok resmen! İyi mi acaba? İnşallah her şey yolundadır. Sakin ol Mahperi sorun yok sorun yok. Derin derin nefes al sorun yok. Ah be adam delirdim sayende mutlu ol. . .

Nasıl takıldı dilime...
'Dağlara tepelere yazın duman olir mi?'
Davut Güloğlu ne güzel söyledin

Hiç olmayan istekler var bu ara içimde... Güzel şeyler...

Tuzluyu mu tatlıyı mı daha çok seviyorum bilemiyorum, galiba tuzlu bir tık önde

Çok şükür Rabbim. Çok şükür... Teşekkür ederim
Niye böyle oluyorum bazen bilmiyorum. Sanki birden yanımda hissediyorum...

Evet, gereksiz iyi niyet ve içtenlik gösterip canımın sıkılması, yanlış anlaşılmalarım başlamıştır tekrar.
Şu çenemi tutamıyorum arada... Neyse sakin Vind. Takmamaya çalış.

Her şey kalıplara sokulmaya çalışılıyor.
...

AH BİR ÇOCUK KALSAM
Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Üç taş, üç cam olmalıydı hayat.
En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı
ve en büyük acımız
öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
Biz hep çocuk kalmalıydık aslında.
Büyümeye özenmeliydik büyümeden...
İnsan dediğin,
yürüdükçe yorulan, yoruldukça ağlayan bir taş değil mi?
Çözmesi zor değil.
Sen ansın, yaşanan zaman...
ERHAN GÜLERYÜZ

Ah be Erhan be... Ah be...

Uzaklara gitmek, yer değiştirmek istiyorum. İstediğimde rahatça yalnız kalabilmek istiyorum.
Kendime yetebilecek kadar maddi imkanım olsun istiyorum. Manevi olarak daha rahat hissettiğim noktaya ulaşmak istiyorum.
Herkes mutlu olsun, herkes huzurlu olsun, kimse bana bulaşmasın kendi halimde olayım istiyorum.
Beni anlayabilen, iyi niyetli, güvenilir az ama öz insanlar istiyorum. Huzur istiyorum işte.
Lütfen Allah'ım.

Neşe, çok gülmek, iyi niyet, çok içtenlik bunlar hep küçük görülen şeyler dimi? Ön yargı sebepleri? Olgunluk ölçütü falan? Sığlık bunlar... Sonra bu hayatı niye sevmiyorum!

Zaman, yaşarken yavaş, çok ağır, geçmek bilmiyor. Geriye baktığında bir o kadar hızlı, çabuk ve koşar adım gitmiş. Ömür, içinde yaşarken çok uzun, bittiğinde çok kısa geliyor insana.
Kocaman bir sene geçti. Geçen sene O, son 13 gününü yaşıyordu bunu bilmiyorduk. Seneler sonrasının planlarını yapıyorduk. Çok uzundu çünkü önümüzdeki yıllar. Daha çok zamanımız vardı birlikte gecirecegimiz. Seneye şunu yaparız diyorduk. "Seneye..." !!!

Son düzenleme:
Evet.. Özellikle jüpiter yaya geçtiğinde pot üstüne pot kırmaya, yüksek derecede doğrucu olmaya çok meyilli olacağım gibi, öyle bir görünüm var. En iyisi iyice eve kapatayım ben kendimi

Çok fazla sabır lazım. Çok fazla sabır. Zor. O kadar sabır yok ki ben de! Ama mecburum. .

Bu rahatsızlık canımı sıkıyor.. Umarım çok uzamaz.

Sen niye geldin ki şimdi? Yarın gelseydin ya. Bugün değil günün! Bu ağrı beni mahvediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…