Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Seni buldum neşe, sadece sabitlemek için çabalamam lazım. Ve şu maddi atılımı yapmam.

Bazen zamanı en tasarruflu nasıl kullanabilirim de hemen tüketmem diye düşündüğüm çok olmuştur..

Bir uyanıyorsun hala 7 yaşındasın aslında her şey rüyaymış ne hissedersin diye soru sormuş biri sosyal medyada; benim için kabus resmen. Aynı sıkıntılı süreçleri tekrar yaşayacak olmam berbat, tekrar büyü, tekrar alış, tekrar kendini iyileştirmek için ciddi efor sarfet, o ruhsal sıkıntılarla negatif enerjilerle tekrar mücadele et vs. :) Tabi daha rahat bir hayattayken başka bir hayatın rüyasını görüyorsam o ayrı :KK53:

O kadar istemiyorum diye isyan ettiğim bölüme denk bir bölümü inceliyor olmam o_O
Acaba asıl öğrenme zamanım şimdi mi? Ama imkan yok gibi...

Yine beynimi çıkarıp buzluğa koymak istiyorum ama bu sefer beynimin bi miktarini kesip küçültmek de istiyorum, napayım ağır geliyor.
Bi de tarif edebilecek miyim bilmiyorum ama böyle gözlerimi siyah bantla bantlayayim ışığı gormeyeyim, 'gözlerim dinlensin beynim yanmasin' istiyorum.
Salakca hareketler yapasim var, balkonda zıplamak gibi.
Adet öncesi gerginligi ve üzüntüsü var ne zamandir ilk defa üstümde... Yoksa ben gayet iyiydim yaşasındı mutluluk...

Yok bende kesin bir yaylık var :) Sevmediği şeyleri, işleri zorla, para kaygısı da olsa yapamamak(son dk anca), yer yer sıkışmış hissetmek, fazla ama çok şükür artık daha çok kontrol altında tutabildiğim iyi niyet+içtenlik(mesafeli olmak yarıyor), duruma göre çene düşüklüğü, duruma göre artan neşe, hayata felsefik bakmak...:KK53:

Kendime tekme tokat dalmak istiyorum. Sonra bir gülme geliyor.. Doktordan randevu mu alsam bu kafa kırıklığına? :KK70:

Uzun bir gece istiyorum, ben istediklerimi yapana kadar, kafamda her şeyi oturtana, netleştirene kadar kimse uyanmasın, karışmasın, rahat olayım... Zaman dursun...
Yalnız kalmak istiyorum.. Pozitif enerji istiyorum... Of...
Yine aynı şey olmasın ya. Lütfen olmasın. Eğer olursa kendimi tutamayıp kavga edebilirim, beceremiyorsunuz ama bana "sanane" de diyebilirsiniz onu da biliyorum, artık niye varsam ben, işinize nasıl geliyorsa öyle olsun dimi. Koca insanlarsınız ya. Neden böylesiniz...
Korkuyorum şuan gerçekten. Aynı şey olmasın artık. Olmamalı!

Sakin olmam gerek. Bu durumun sürmesi benim sakinliğime bağlı. O tarihi düşünüp mutlu olmalıyım. Hem her şey güzel olacak ki. Buna inancım tam. Yapman gereken sabretmek Mahperi. Yapman gereken sakinliğini korumak. Her şeyi mahvetmek istemiyorum. . .

1- bu sinir nereye kadar gidecek. Durduk yere bagirmaktan vazgeç. Bir tek sen sorun yasamiyorsun. Daha beterini de gördün. Belki o beter durumların sonucu bu sinirler ama hepsi geçti. Artık toparlan. Elindekileri kaybedemezsin.

2- yeni iş dedin dedin al sana yeni iş. Rahat batmıştı şimdi uğraş dur bakalım. Belirli bir duzenden belirsiz bir düzene geçince siyirdin. Yolda yürümüyor un, kendine vakit ye kaliyodu. Al şimdi tepe tepe kullan yeni işini.

3- balıkla senin Aran hiç olmadı ki. Neden bu akşam bu kadar yedin. Şimdi karın ağrısı çekersin tabi.

4- odada bişi var. Umarım fare değildir. Işığı açık bırak. Ve uyu.

5- oğlum seni çok seviyorum...

Umutsuzluk, sen nereden çıktın şimdi?
Şuan negatif hissediyorum...

O günü düşünüp düşünüp mutlu olmam gerek. Biraz zaman lazım o kadar. Sabret Mahperi o günlerde gelecek nasılsa. :KK37:

X