Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu sıralar duyduğum sürpriz denilen şeyler uranüsün işi hep heralde :)

Oturduğum yerden sürekli bir şey oluyor, sosyal olsam nolacak kim bilir.
Neyse yine bir su grubu özelliğinden insan çektim kendime, kaçışım yok heralde.

Değer vermeyi bırak eşit tutmayı bile beceremedi.
Soğuduğum için ben mi suçluyum yoksa buna hertürlü zemini hazırlayan sebep olan o mu?
Yapamıyorum.

Su ara hep amannnnn diyesim geliyor sebepsiz nedensiz, olmaz tbi vardır illa bsey ama onada amannnn diyesim var dedim zaten :confused::rolleyes:

Şuan aklımdan geçen...
Pazar mı regl olucam
Pazartesi mi
Çünkü regl olduğum gümden itibaren sayınca
Ya 24 ya 25nci gün oluyorum
26ncı güne sarkmadı asla
Saçımı yağ basmadı
Muhtemelen yarın basıcak

Böyle bir ilişki ihtimali olsa her şey aleyhime resmen.. Çok uyumsuz duruyor.

İnşallah bir gün zevk alabileceğim işi yaparım, inşallah.. Sanat içerikli şeyler...
Geç olacak belli ama olsun. Amin.

Kendimle kavga :)) hayır yani burada akrabam, eş, dost, ahbabım da yok, ben niye her bayram sanki hısım akraba eve dolacak gibi temizlik yapıp bayram hazırlığı yapıyorum, adet edinmişim illa o ev bayram temizliğinden geçecek, sonra böyle her yerin ayrı zıngırdar, uzat ayaklarını bak keyfine, yooookk ama olur mu hiç, yapmazsam eksilirim diye korkuyor olacağım ki yer sil, kapı baca sil, koltukları sil, heh böyle sandalye de oturur kalırsın işte yorgunluktan, ben seni yarın görürüm mune hanım, hiiiiç sızlanma kendi kendine yapıyorsun, sonra oram ağrıyor buram ağrıyor deme, iyi oldu sana, sen şimdi bunu unutur kurban bayramına da yine deli gibi debelenirsin, aferin devam et böyle.

Pardon aklımdan geçenler uzun oldu, insan kendi kendine kavga edince sövecek çok şeyi oluyor :KK12:

Kendimden ve hislerimden şüpheyi bıraksam her şey çok güzel olacak...
Çoğunlukla "ya yanlış yaparsam", "dur bir bekle emin ol" vs. düşünceleri oluyor ama hislerim haklı çıkıyor.
Bir de duygularımı hemen bir kenara atamama, birilerini kırmak istememe, kolayca moralim bozulup enerjim çok düştüğü için alacağım tepkileri hesaplama hali. Kırılan da ben oluyorum genelde.
Ya direkt kestirip atmak istiyorum ya da didikleyip duruyorum.
Bir çok konuda oluyor bu... Eskisine göre iyi olsam da hala bu sıkıntıları yaşıyorum, tam dengeyi ne zaman sağlayacağım acaba, heralde aldığım dersler iyice artıp hayatı daha iyi tanıdıkça...

Geçen ay doktora gittim bir şey yok dedi, bu ay aynı şey yine oldu.. Hiç olmayan şey bu. Stres desen çok daha stresli dönemlerim oldu normalim şimdi. Hastaneye git-gel yapmaktan sıkıldım, umarım önemli bir şey yoktur :KK43:

X