Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anneme abartılı ölçüde bir aşk besliyorum. Kokusuna ölürüm. Her şeyim. Mis miss ohhh huzurum Canımın içi hayatımın tek aşkı Gerçekten bu kadarı da fazla ama elimde değil.
"Ayrı iklimsin ne çare, ben sana vurgun biçare, sarardım soldum hasretinle, ayrı iklimsin apayrı, sert,soğuk, mağrur, sevdalı... kavrulup yanarım ben yine" güzel söylemiş Aleyna. Ya ben hayırdır böyle şarkılar dinliyorum yine
Şu kararsızlıktan kurtulmam lazım. Niye böyle tutukluk yaşıyorum ben anlamıyorum. Söylememem mi lazım söylemem mi lazım çözemiyorum. Acayip canım sıkılıyor
Doğum günün kutlu olsun canım, mavişim. Bu ve bundan sonraki her doğum gununde pastanı kara toprağa mi birakacam ben? Eve gitsem kapıyı acmazsin artık. Mezara da benim gidesim yok. Nasıl özledim
Bu seçim sabahları oy kullanmaya giderken yol üzerinde bayramlaşma merasimi gibi "hadi hayırlı olsun" deyip sohbetler, öpüşmeler yaşanması Güzel ama :)
Dertlerim bitmiyor Benim Sabahin ilk asiklariyla Derki diyar Elimde bir bavul Ruhum yorgun Yokum ben yokum Niye Cevabi yok Huzun gozyasi karanlik aksamlar Hep yanimda Derki diyar Yokum ben oyunda Yokum