Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Umarım yazdığım şey dönüp dolaşıp o şahsa iletilmez, kimseyi tetiklemek değildi amacım sadece yıllar önceki bir hatıramla yola çıkarak kendimle alakalı bir şeyler açıklama isteği duydum ve ilk defa böyle bir şey yazdım zaten.
Kötü haberler üst üste geliyor. Ani ölümler, boşanmalar, ayrılıklar ve en son da kanser haberi... Hayatı sorguluyorum. Her şey nasıl da boş ve aniden bitebiliyor.
Karanlık havada, etrafta sadece şehir ışıkları varken ve biraz da yağmur yağarken hiç bir şey düşünmeden dolaşasım geldi o storyi izledikten sonra, hatta arabayla istedim daha çok. Sevdiğin, güvendiğin, eğlendiğin insanlarla akşam gezmeleri güzel oluyor, özledim..
Aileme kavuşacağım günü iple çekiyorum. Aile hasreti bambaşka bir şey. Hele ki anne özlemi... Az kaldı mis kokulu meleğime sarılıp her şeyi unutmama. İnşallah.