Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Jüpiter iyi gelmişti, dolunay bir geçti kırdı o iyi ruh halimi biraz, neyse artık -_-
Uranüs kötü etkileme olur mu?

Hayda.. Uzun zamandır akne falan çıkmıyordu, hem de boynuzumsu, noldu nereden nazar yedim ben şimdi

Kırılmayayım diye kendimi kasmak istemiyorum ama insanlar beni buna itiyor devamlı.
İçimden geldiği gibi davranmamı engelliyorlar...
Hep içtenim ama gösterme şeklim çok etkiliyor insanları, halbuki niyetim düşüncelerim hiç birinde farklı değil.
Ne bilim, örneğin bir şeyi çok daha içten çok gülerek anlatmamla daha soğuk anlatmam kale alınma durumumu etkiliyor, cool olunca, gülmeyince, kelimelerden kısınca daha bir etkili oluyor, halbuki hepsinde aynı benim, ne demek istiyorsam hepsinde aynı, hatta ilkinde çok daha fazla benim, böyle olması çok saçma, haksızlık, insanları zorla kalıba sokmaya çalışıyorlar, ön yargılardan nefret ediyorum.
İletişimi çok önemsiyorum.
Ve maalesef uyumsuz bir frekansım olduğunun da farkındayım, yaşadıklarım bunu anlatıyor.

Son düzenleme:
Başkalarını benden çok düşündüğünden bazen senden nefret ediyorum , anlıyosundur inşallah .

Öyle bir an geliyor ki bazen insanlardan çok fazla nefret ediyorum.

Ve öyle bir an geliyor ki pozitif enerjim artıyor.
Maalesef insanlarla yaşadığım iletişimler sıkıntılar, nezaketsizlik beni çok etkiliyor

İnsanları önemsemek istemiyorum artık, içten olup karşılıksız kalmaktan yoruldum, nasıl bu kadar ters enerji verebiliyorum çözemiyorum ya...
İlla cool takılmaya mı zorlamam lazım içimden geleni bastırıp.
Beceremiyorum da zaten bir noktada patlıyor.

Ahhh su sakinlik hep ustumde olsa keske. . Hep boyle hissetsem olmaz mi? Bunaldim artik bu gergin tavirlarimdan.

akşama ne yapsam..
evi temzilesem mi
ne pişirsem..
eşimle oğlumla naısl vakit geçirsem ???

İyiyim, iyi olacağım, iyi olmalıyım.
Bir de kahve yapayım

Şu hayatta sadece sevdiğim şeylerle ilgilenmek için hırslanabiliyorum biraz...
Ders çalışmam lazım ben astroloji sitesinde takılıyorum, okuldayken de tek hırs yaptığım ders müzikti.
Keşke benim için "gerekli" olan her konuda hırslanabilsem diyorum, istiyorum ama çok zor oluyor. Sevdiğim konularla bile ara ara sıkıldığım için aralıklı ilgileniyorum aslında, belki yönüme odaklanamadığım kafam dolu olduğu içindir.

Ay gelinliğimle ilgili güzel yorumlar beni çok mutlu ediyorrr yaa
çok güzel bir gelin olacağım deli gibi eğleneceğim düğümünde
sonra bol bol ağlarım artık

Rüyamda tekrar darbe yedim eski arkadaşlarımdan, teşekkürler hatırlatıldığı için

Benim bal suratlı boncuk gözlü sevdiğim canım eşim. Mis kokulum benim. Herkese inat mutluyuz seviyoruz var mı ötesi. Benim en büyük derdim de sensin dermanim da. Hayatla alıp veremediğim tüm sorunlar sende birleşiyor. Sen benim hayatımın kesiştiği en güzel şeysin.

Aaa, annelik içgüdüm biraz susar mısın pls?
Ne işim var ne evlenecek adam hatta bazen hiç evlenmesem mi diye de düşünüyorum ama bu içgüdü arada vurunca sıkıntı oluyor biraz, dur bir daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…