Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kalbim oyle yorgun ki. Oyle tukendim ki. Bu kadar olayla basa cikmak cok zor. Sabir ver Allahim. Ben zaten cok sikintidaydim. Bu olayda nerden cikti?

Gozlerimi kapatip saatlerce uyumak istiyorum. Zihnim kalbim cok yoruldu. Ben boyle hayal etmemistim ki.

Hazir olmama ramak kaldi. Bekle, geliyorum.

Yalnızlık güzel.
Sosyal biri değilim zaten ama evde de tek başına kalınca bir rahatlıyorum :)
İllaki tamamen yalnız kalma isteği duyuyorum.

Evin her yerine petgate koymayi dusunecek kadar nefret ediyorum senden kopecik. Kisura bakma bir hayvandan bu kadar hazetmeyecegim hic aklima gelmezdi. Ama gercekten sana katlanamiyorum.

Yine tatlı krizine girdim, ya çikolata fabrikasına ya tatlıcı dükkanına ortak olacağım sonunda, ay hepsini ben yerim iflaasss ederiz

Çok şükür Rabbim.
Bazen keşke daha rahat biri olsaydım vs. desem de bana her şeyin sabrını verdiğin için, tekrar ayağa kalkma gücü verdiğin için, şükür edebilecek karakter verdiğin için, yanımda hissettirdiğin için, ... çok şükür...

Gerçekten sevmediğim, ilgim olmayan hiç bir konuda köşeye sıkışmadığım sürece hırslanıp o işi yapamıyorum.
Ne kadar istersem isteyeyim yapamıyorum olmuyor, odaklanamıyorum amaca...

kırgınım.. neye olduğunu kime oldugunu bilmiyorum sadece icim cok buruk.. geçmişe bi 10 yil öncesine donmek elimde olsaydi keske..

Gececek butun bunlar gececek. . Az daha sabir Mahperi. . Sabretmem lazim. Dayanmam lazim. Hepsi gececek. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…