Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Birazdan hazirliklara baslamaliyim. Yogun bir donem beni bekliyor. Nasil da heyecanliyim!

Şu konuyu okudukça nasıl bu kadar çok kişi ters anlayıp abartabiliyor böyle anlayamıyorum.

Bu adam, dediğim onca şeye rağmen ısrarla hayatımda kalma isteğini yineliyor. Deli mi ne? Bugün gönderdiğim mesajların bunda nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Dün resmen atar üstüne atar yapan bu adamın bugün kuzuya dönmesi şaşkınlık yaratıyor.

Bakis acimi degistirmek simdilik iyi geldi. Kendime iskence ederek iste kaliyordum. Simdiyse bu tavirla kovulmadigim her gun bana kardir diye dusunuyorum

Haydi bakalim. Gun saymaya devam. 75 is gunu kaldi!

Bazı insanların hakkımda kafalarında bir şeyler kurduklarını farkediyorum, hissediyorum ve neden bunun olduğunu çözemiyorum bir türlü...

Bu rüyalarımın bir anlamı olmasın lütfen, hiç böyle rüyalar görmezdim ben.

Off hayatım o kadar boş ve eksik ki böyle bir hayat yaşamak istemiyorum ama değiştirmeye ne enerjim var ne de şartlarım.

Limonlu çaya bisküvi banasım geldi. Yapayım bi ara.

Yarin yepyeni bir donem basliyor benim icin. Ciddiyeti ele almam gerekiyor. Umarim basarili ve mutlu olurum. :)

Sabretmem gerek benim. Hem az kaldi. Olacak biliyorum. Niye olmasin ki? Sabredersem kavusurum ki istedigime.

Anlaşılmadıkça, yanlış anlaşıldıkça tatmin olmuyor ruhum hiç.. Bazen biri öyle bir noktadan buluyor ki beni, o basit sanıyor bunu çoğu zaman ama çok etkileniyorum, çok nadir oluyor çünkü, bazen gözlerim doluyor. Yapım, dışarıdan algılanışım beni zorluyor bazen, ben her şey normal sanarken geri dönüşler sonucunda böyle olduğunu anladım zamanla. Anca rahat iletişimde ve yeri gelince bazı yanlarımı gösterebiliyorum, hiç tanışmadan bir şeyler anlayabilenler bu yüzden çok etkiliyor bazen. Bazen fal ya da benzeri şeylerde de beni bana anlatınca biri iyi hissediyorum. Keşke içimdeki her şeyi, yaşadıklarımı olduğu gibi gösterebilsem insanlara diyorum, anlaşılsam. Eskiye nazaran daha az taksam da önemsiyorum yine de.

Elimi tutanı da, en ihtiyacım varken elimi bırakanı da asla unutmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…