Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben "üzüyor muyum, aman üzmeyeyim" diye kendimi yerken o beni hep üzmüş aslında, beklediği adımı attığımda farkına vardım. Hala kötü biri olduğunu düşünmüyorum ama yaptığı hoş değildi hiç, kendini düşürdü.
Niye hep böyle oluyor? Ne zaman bu tek taraflı durumlarda aman kırmayayım diye özen göstermeye çalışsam karşı taraf üzüyor beni. Umarım tekrar etmez bu durum yine.
Öyle birden aklıma geldi...

Hiç alıngan erkek çekesim yok ya, bana bulaşma mümkünse, annem bayıldı sana ama benim içim ısınmadı bi türlü.. bi de alınganlık, ilgi bekleme, laf sokmalar filan.. uğraşmak istemiyorum seninle...

Bir şeyin hayalini içten içe kurarsın ama olmayacağı kesinlikle nettir ya,kimseye demezsin zaten kendine bile diyemezsin ama bi an düşününce gözlerin dolar kalbinde bir şeyler kıpırdar.
Tam da o haldeyim sözlük.
Asla olacağını düşünmüyorum umut da etmiyorum zaten ama o ani düşünüp mutlu oluyorum sadece bu da bana yetiyor.

Bazen sorguluyorum. Bu kadar igrenc insanlarin karsima cikmasina nasil bir anlam yuklemeliyim? Bir seylerin bedelini mi oduyorum? Sorun ne? Niye? Son nefesimi verinceye kadar boyle mi surecek? Hic mi o guzel insanlar beni bulmayacak?

NEDEN? :KK43:

her şeye çok üzülüyorum mutsuzum sebepsiz aglamalarima sinir oluyorum ah sıkıntılar dertler geçim yoruldum beeee(kızımı çok seviyorumkardeşlerime üzülüyorumbabamı çok özledimkardeşim keşke ölmeseydin seni arar oldu gözlerim çok eksik hissetmekten sıkıldım annem artık bize avlatlarim deyip sahip çıksın istiyorum sahip sizim

Beni bu derde düşürenlerin Allah iki cihanda itibarlarını yerle bir etsin. Doğmamış çocuğuma kadar mahvettiniz hayatımı. Hayatımda aklıma gelmeyecek bişeyle suçlanıyorum ya en küçüğünden en büyüğüne sebep olan herkesi allah rezil rüsva etsin. Allah büyüktür.

Gerçekten iki yol mu var önümde.. ya daha güzel üçüncü bi yol varsa.. ne yapacağımı bilmiyorum.. belki de doğru zaman şu andır.. belki yine yanlış zamandır.. ya da belki o tamamen yanlış insandır.. Allah'ım bana yardım et lütfen..

İnsan olmanın maliyeti çok düşüktür; yumurta, sperm ve kâfi miktarda şehvet ve işte dünyadasın.

Bilmediğim bu memlekette çoğu zaman yalnız kalmaktan kış geldikçe korkuyorum. Yarın esyalarimin kalanını getirmeye gidicem ama içime neden şüphe düştü. Allahım sen bana doğru yolu göster

Diyorum ya,
Pencereyi açıp temiz hava almak gibi seni sevmek..

X