Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Yaa.. İki elbise arasında kaldım.. Deliricem galiba çok kararsız kalıyorum bu konularda :)

parfümlerim gelmiş ama kargocuya gidemedim ki yorgunluktan. çok merak ediyorum kokularını.

yoğun çalışınca kafaya bir şey takacak halimin olmaması da iyi yalnız. bardağın dolu tarafını görmeli.

Sabun, limon, karbonat, yoğurt, sirke, yüz temizleme ürünleri, yara, sivilce merhemi derken bayadır eskiye göre çok az akne ve sivilce çıktı yüzümde.
Tamamen gider inşallah.

Of nefret ediyorum kıştan nefreeeeeeeet iğrenç kış gitsin yaz gelsin içim bunaldı bu havalardan çok canım sıkılıyor :KK43:

Hareketli bir hayata dair hiç özlemim yok. Evimde sevdiklerimle özenle hazırlanmış soframda yemek yemek, film izlemek, yarım bıraktığım kitapları bitirmek ve bolca gülmek istiyorum sadece.

Sakın bana bugün üşüdüğünü söyleme, bu vatan uğruna donarak şehit olan 90.000 korkusuz askerimizin kemikleri sızlar....
22/12/1914

Ne makyajmış ya.. Al al bitmiyor. Neyse daha yeni başlıyorum, ileride oturur ne alacağım galiba.

Aniden gelen "ne boş insanlar tanımışım" hissi.

Her yerim agriyor. Sicacik bir dus ve sonrasinda sicacik bir sutlu kahve iyi gelecek sanirim.

Üstüme bir tutam aslan bencilliği atıyorum artık, kendimi çok yerdim geçmişte yeter. Belki başta biraz dozu kaçar ama zamanla oturur sanıyorum ki ^^

X