Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir insan hem duygusal hem güçlü olamaz mı? Olur bence.
Mesele ayağa kalkmak çünkü.

Allahım hergun omrumden bir gun eksiliyor ben hasretini çektiğim evimden yuvamdan yazdiysan kaderindeki insandan hayalini kurdugum mutluluktan bir gun daha eksik yasiyorum Ey Alemlerin Rabbi olan Allahim nolur gunlerimi daha fazla eksiltme ey Rabbim

Bazı insanları anlamıyorum cidden ya. Çok yanlış insana soğuk duruyorsunuz. Gerçekten çok yanlış... Durun isterseniz yine ama, "yanlış anlamak" bu.
Ahh ah...

Canım midem, artık bulanmasan mı? Niye hassaslaştın sen öyle.

Öf kalk simdi isin yoksa hem evi temizle hemde bacaklarinda bir mm olmamis ama cok fena rahatsiz eden pis siyah killarini epilatorle almaya calis. Sonra kas biyik. Ayak parmaklarina ojeler. Yaw kadin olmak ne zor be.

O kadar yoruldum ki ben hayat
Sevip saydikca değer kaybetmekten normali bu aslında sadece insanlık diye bir şey kalmamış bu hayatta

Bi insan nasıl bu kadar kör, nankör olur aklım almıyo
İki lafından biri yalan
Sahte masallara inanacak kadar salakmışım.

Sadece ilaçlar yüzünden gecikmiş olsun, lütfen, bir de bu hastalık çıkmasın başıma...

allahım, sanki yüreğim sökülüyor.
ben nasıl inandım? nasıl güvendim?
nasıl her seferinde affedip beni sevdiğini, sadece hata ettiğini ama bir daha tekrarlamayacağını düşündüm?

barışmak için beni ikna çabaları hala aklımda…
hele “sen kötü anımda yanımda olmuyorsun” diyince dedikleri ve yazdıkları…

neden peki? neden bu hale gelindi?
ben nasıl inandım?
her şeyi kendi kendime yaptım.

nasıl unuturum, nasıl biter bilmiyorum.
ama sadece zaman, zaman, zaman…

allahım çok kötüyüm. toparlanamıyorum. yüreğim yanıyor resmen.

neden ya?
neden?

ben bu davranışları hak edecek ne yaptım?
nolur bir anda içimden sökülüp atılsın şu şerefsizin sevgisi…

çünkü biliyorum ki 1 hafta 10 gün suratıma bakmasa da 1 ay sonunda paşa paşa geri dönüp özürler dileyecek, antonie seni seviyorum hata ettim diyecek…

bu kaçıncı be adam? bu kaçıncı?

hata etmek değil bu…
yüreğinde merhamet, sevgi, acıma duygularının olmaması bu…

Allah'ım lütfen kısa sürede 2-3 kilo vereyim çok amin :dua:
Bir de lütfen en azından önümdeki 1.5 yıl boyunca düşmeyen, kolay toparlanabilir pozitif enerji, güç, yeteri kadar hırs :dua:

Canım ders almadık mi? Acilarimizdan kaçmadı mı? Deliksiz uykularindan uyanmadin mı? Yarın geçti çoktan. Kuytularindan henüz cikmadin mi? Yureksiz kavgalarindan beni duymadın mi? Özlüyorsan dönmüyürsan yazık... bilmiyorsan içim hala yanık...

Astroloji.. Bugün bir adım daha araştırdım, twitterdan tesadüfi bulduğum bir astrolog bayanın yazıları sayesinde.
Ben bir gün bu işi öğreneceğim gibi geliyor da bakalım :) İlgimi çekiyor.
Eğer doğru anladıysam, ne çok dışarıdan yanlış anlaşılmamı sağlayan şey varmış haritamda, isyaaan:KK12: Ama çok doğru noktalar da var. En büyük şanssızlığım da sınırlanmış olmak sanırım..

Son düzenleme:
Bakıyorum da.. Ben ilkokulda bile kendimi, ne olmam gerektiğimi biliyormuşum.
Aile çok önemli...

X