• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Saçımı nasıl kestirsem? Ne güzel uzamıştı ama güçsüzleşti artık uzamıyor daha..
Yaşımı biraz daha göstereyim(ergen sanılmaktan sıkıldım), bir de oradan buradan çıkmadan toplayabileyim istiyorum :KK53:

Sen gittin ya ben çok yoruldum .yaşamama izin vermiyorlar .iyice dibe çöktüm .seni seviyorum özlüyorum boğazımda bir acı sanki beni parçalara böldüler .canlı canlı mezara koydular .üstüme geliyorlar kabak daha açım dinmemişken .gelicem yanına hep ertelendi .bilmiyorum kabak bilemiyorum

Var mi yaz gibisiii??havaya bak ic karartmalik.simdi yaz olaydi ataydim kendimi sokaklaraaa..ama nerdeee otur nunu cocugunu buyut sonra atarsin o buyuyince kendini cocugunla disarlara...neyse yaza birlikte cikariz kuzumlaa...ahh bi isinsa gunes gelse deniz gorsek gezsek yuzsek eglensekkkkkk

Maldivlere kaciyor herkes bu ara..kimi gorsem instagramda resim paylasma derdinde....oraya resim paylasmaya gidiyorlar zatiiii....ben gidebilsem teli elime almammm..yatar keyfime bakarim sicacik gunesin altindaa...ama nerde o maddiyattt.hayat neden bu kdar pahalisinnnn???

Mayis ayni bir cok sebepten bekleyemiyorum. O kadar bunalmisim ki yalnizca ise bi sure ara vermek beni cok heyecanlandiriyor. Ama bence ben suan o donemde onun benim hayatima daha yakindan dahil olmasina heycanlaniyor olmam gerekirdi. Bazen sanki onem verdigim seyler anlamsiz geliyor. Neyse yine de araligi sayma artik 5 ay kaldi. O sirada da bir iki tatil yaparim. Sureyi kisalttikca kisaltirim.

Sonrasi da insallah cok guzel olsun. Dualarim dusuncelerim hep bu yonde.

Mısırlı bir şarkıcının ülkesiyle ilgili anladığım kadarıyla birlik beraberlikten bahseden şarkısını çoook beğendim çok samimi, neşeli ama paylaşsam siyasi algılanır mı diye düşünüyorum :KK76:

Hayat çizgimde 26 yaşa da bir işaret bırakacağım sanırım, güzel bir dönüm noktası, yenilenme olacak dilerim, öyle hissediyorum ama daha başında olduğum içim kesin konuşmak zararlı...

Back