Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İçimdeki pozitifliği paylaşmak istiyorum çevremde birileriyle ama biliyorum ki hemen negatif enerjiyi, ağırlığı alacağım..
Oturana kadar her şey sakin durmalıyım. Daha yol var..
Yaşadığım manevi değişim, deneyim çok hoş... Umarım en azından sabit kalır.

Son düzenleme:
Çevremde biri var bu aralar sıkça gördüğüm,dışarıdan bakınca dünyanın en somurtuk insanı dersin
uzunca bir sure öyle sandım da
Ama sonra biri selam verdi öyle bi güldü ki adam dünyanın en poncik insani çıktı
Resmen pusuda bekliyorum biriyle konuşsun da gülsün diye
Demek ki insanları dışardan değerlendirmek hic doğru değilmis bana en büyük örneği bu oldu

Kendini iyileştirebilmek çok güzel bir deneyim..
Doğal yardımlarla, kazanımlarla, yeni tanıştığın birinin ruhuna pozitif enerji vermesi, bir yerde okudukların, denk gelen bir çok şey ve çıkarımların...
Kendini tanımak, içinde yolculuk yapmak, sorgulamak...
Uzun da sürse bir gün sonuç alabilmem.
Ve dışarıdan tek görünen sonuç olunca bütün bu süreçlerim bilinmeyince insanların ön yargılarıyla uğraşmak ayrı bir olay.
Duygusuz olduğumu düşündüğün yerde zamanında çok duygusal davranmış ve bir şeyler öğrenmişimdir belki?
Hassas gördüğün bir konuda gaza gelmiyorum diye o şeyi sevmiyor değilimdir belki?
Vs. vs...
Daha yolum var ama, sadece bir şeyler değişiyor yine bu süreçte, öyle hissediyorum, devamını diliyorum.
Çok şükür Rabbim.

soğuk esen güneşli bi istanbul sabahından günaydınlar . . yıllar önce buraya yazdığım seylere bakıp vaybee ben neler yaşamısım diyeceğim hiç aklıma gelmezdi şimdiyse bunları okuyup anı tazelemekte varmış . . tabi bunu yazarkende aklıma evlenip çocuk sahibi olunca bunu okuyacağım gelince ufacık bi tebessüm ediorum . .) bakalım insallah bu dediğim olur ve ben güzel günlere merhaba derim .)

Şimdi iş yerinde kalabalık içinde oturmuş kayboluyorum.. her gün biraz daha yok oluyorum ölüyorum. Ben hayata tutunmyorum hayat beni tutuyor. Bırak beni sen de bırak beni hayat. Çırpınma içimdeki kalp.. atmayı bırak artık. Hiç bir şey iyi olmayacak.. gördüğün görebileceğin en güzel zamanlar geldi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…