Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Cok dik basli, cok ozgur, cok kararli, cok magrur bir hayatim var. evet ne olursa olsun kendimi seviyorum. Allah saglik verdigi surece, kendi ayaklarim ustunde dimdik durmaya devam edecegim. Bu baskalarini uzsede, benim ezilmemi, burnumun surtmesini isteselerde, malesef. Artik guclu olmak icin bir sebebim daha varken, hic bisey durduramaz beni Allah im dan baska.

tv izliyodum dizide terk edilmiş bebek sahnesi vardı ve epeydir içimde bastırdığım engel olduğum gözyaşlarımı tutamadim hüngür hüngür ağladım.. hayat ne garip bazılarının sahip olmak için çıldırdıgi şeyler bazıları içinse ne kolay vazgeçilecek şeyler...

Moralim cok bozuk, komsulara ciktim az da olsa rahatladim... Birikim paramizi eşim babasina vermis, neymis tarla alacakmis sonra verecekmis.. Ya ben evimi duzmek istiyordum, implant yapilacak dişim vardi

Moralim cok bozuk, komsulara ciktim az da olsa rahatladim... Birikim paramizi eşim babasina vermis, neymis tarla alacakmis sonra verecekmis.. Ya ben evimi duzmek istiyordum, implant yapilacak dişim vardi
Canım seninkide bişey mi
benim eşim biz kirada oldugumuz halde annesi 2.evini alsın diye benden gizli kredi çekip annesine yollamis
2 sene beni ayakta uyutmuş

Canım seninkide bişey mi
benim eşim biz kirada oldugumuz halde annesi 2.evini alsın diye benden gizli kredi çekip annesine yollamis
2 sene beni ayakta uyutmuş
Evet dogrudur, daha neleri vardir.. Spora gidiyorum , rejimede baslamistim, guzelde gidiyordu bugun pilavi goturdum sinirden.. Tuzlu mısır var onu yiyesim var..

Evet dogrudur, daha neleri vardir.. Spora gidiyorum , rejimede baslamistim, guzelde gidiyordu bugun pilavi goturdum sinirden.. Tuzlu mısır var onu yiyesim var..
Yeme canım yeme kendine zarar yine eşinede mesafeni koy ama uzatma sonra daha çok hırslanıp annesiyle bir olur sen paracı kötü gelin olur çıkarsın
benim kaynana
ben bi iki konuşunca eşime
ya karın ya ben deyip çekiliverdi

Ev yapilacak bir tarla daha varmis, paranizi biriktirin alalim demis babasi esime..bende ortak olursa olmaz dedim yok ortak yapmam dedi esimde, allahtan.. Hadi ev yerine tamam derim ama iste buna istemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…