Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

karar verdiğim belirsiz bir konu için rüyamda işaret göreyim diye dua edip uyudum ama aslında uyuyamadım.
çookk heyecanlıyım.
bu heyecanla nasıl rüya göreyim?
neyse ben yapmaya kesin karar verdim. hayırlı günler görürüm inşallah. olumlu sonuçlansın da başka bi şey istemen.

Ne rejim yapasım var
Ne spor yapasım var
Ne bakım yapasım var
Ne ders çalışasım var
Ne bişeyler atasım var
Ne ev işi yapasım var
Ay hiç bişey yapasım yok
Ay sadece yatasım yiyesim içesim keyif yapasım var. Yorulmuş gibiyim

Bu gece hiç uyumamış gibiyim, göz kapaklarım kapandı kapanacak. Bir ton rüya gördüm sanırım. Eee, normal. Bilinçaltı; bilinçaltı değil, bildiğin çöplük.

Bir de şu ara ara beni heyecanlandıran çocuk bu akşam bana yazar mı acaba? Kiminle dans ettiğinin henüz farkında değil. Taktikse al sana taktik. Aklı sıra antin kuntin taktikler yapma yeteneğinin bir kendisinde olduğunu düşünüyor. Tam bir şapşik!

Anladim ki kendimi mutlu edemedikçe başkalarini da mutlu edemeyeceğim.Anladim ki kendimle olan savaşim nerde ve ne durumda olursam olayim surecek ve ben bu savaşta hep kaybedeceğim.Öğrenmem gerekenin kendimle ateşkes olduğunu, bu savaş alaninda savaştikça yeni düşmanlar edineceğimi, yanimda olanlari bile dusman belleyecegimi bilecek, yine de savasmaya devam edecegim.Kendi kendimi yaralayip her defasinda yenik dusecegim.Ve bunu bile bile her defasinda, her yolun basinda bu dongude savrulacagim.Hayatin bana vermediklerinin acisini kendimden cikaracagim.Kazanirken bile kaybedecegim.Ben olmanin bedelini odeyecegim, ve odetecegim de. Lutfen, sadece, yalvaririm, yolculugumun tadini cikarmayi ogrenebileyim.Kafamin icinde beni yaralayan askerlerden kurtulabileyim.Mutlulugun kendi icimde oldugunu bile bile, baskalarinda aramaktan vazgeceyim. Kendi ipime attigim dugumleri acayim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…