• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evlenmek şimdilik istemiyorum. Düğün hazırlıklari ile falan da uğraşmak istemiyorum ama gelinlik giyip düğün yapmak istiyorum. Her genç kızın hayali diye değil bu. Sadece ona bir düğün günü aşık olmuştum. O zamandan bu yana düğünleri sever oldum

Sonunda babama da soyledim ya, nasil huzurluyum anlatamam. Nasil soyleyecegim diye kac gundur kivraniyordum resmen. Bosunaymis. Tahminlerin aksine hic tepki gostermedi. Sag ol, baba!

Hafifledim hafiflemesine ama bir on gun sonra yukum agirlasacak, cok caba gostermem gerekecek. Eee, her seyin bir bedeli var. Zor olan her sey de guzel.

Allah'im, is ve ask konusunda bana sans ver lutfen.

Ertesi gün normal günlerimden farklı olacaksa yapacağım farklı bir iş,extra bir şey varsa gece asla uyuyamiyorum.
Stresten midem bulanıyor,düşünceler beynimi kemiriyor afakanlar basıyor ya.
Bu kadar strese meyilli bir bünyemin olması şart mıydı?

Allahima sükrediyorum bana verdigi güzel seyler icin.. bugün esimle biraz tartistik, konu cok sacma, kavga etmeye degecek bi konu degil.. can sikintisi diyelim gecelim.. bütün gün sinirden ne düsünecegimi sasirdim. 2 yildir bebek sahibi olmak istiyorum ama ne yazikki henüz olmadi. Acaba dedim bunun altinda bi hayir mi aramaliyim, baksana yine kavga ettik, belki de hayirlisi böyledir.. sigara ictim, sigarayi biraktigim halde.. bütün gündür gicik gicik davraniyoruz birbirimize.. sonra düsündüm, Allahima cok sükür herseyim var, evim, isim, esim, sagligim, ailem, arabam, param.. hersey tikirinda gidiyor cok sükür, Allahim bozmasin. Ama insanoglu iste, devamli bidirdayacak biseyler ariyor.. esim üzerime o kadar cok titriyor ki, Allahima binlerce sükür beni dövebilirdi, aldatabilirdi.. su an kendi kendime kiziyorum, ne kadar nankörüm diye.. bir de hayirlisiyla yavruma kavusabilseydim, saglikli sihhatli hayirli bi sekilde.. daha ne isteyebilir ki insan? Sikayet etmek yerine elimizdekilerin kiymetini bilelim.. hayirli aksamlar :KK200:

beynim ağrıyor hemde çook yoruldumm yahuu:(beynimdee depremler oluyoooo)bunada şükür *yarın bu ev nası temizlenecek pofff:confused::KK17::işsiz:

Eklentiler

• thb_3323.jpg
    thb_3323.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 155
Allah'ım çok gerginim yardım et.
3 gündür ders çalışamıyorum bu beni çok geriyor.
Defter kitap önümde aç çalış işte ama çalışamıyorum çıldırcam.
Öğrendiğimi de unutuyorum böyle...
Ağlayacağım.

Sokakta araba altında ezilip ölen küçük siyah yavru kediyi düşünüyorum. Küçücük bir yer kaplıyordu bu dünyada ömrü de kendi gibi minicikmiş. Boğazım düğüm düğüm. Her kim ezdiyse Allah'ından bulsun.

Back