Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sevgili arkadaşım, askerlik süresince beni genelde yalnız bıraktın özellikle ben ağlarken evde aramayıp sormayıp gidip diğer arkadaşınla gezip burda değer verdiğin (güya!) bir insan ağlıyor mu hiç umursamadın. Mesaj bile atmadın o koca hafta. Sonra hatanı anladın ama iş işten geçti.. Yine de affettim sineye çektim ama gönlüm hiç o yalnız ağlamalarımda yanımda olmamanı affetmedi. Oysa ki sen her ağladığında hep oldum yanında...

Özetle: bazı şeyler unutulmuyor. Seni yarın ekeceğim ve buluşmayacağım. Hatta hiç görüşmeyeceğim. Böyle böyle uzaklaşacağız. Her şey için sağol. Son günlerde hep negatif elektrik almaya başlamam da tuz biber oldu. Gerçekten insanların iyiliğini istediğine emin misin?

:) İnsanların zor günlerinde kol kanat olmak genelde zor geliyor böylelerine. Bunlar lay lay lom olalım, eğlenelim diyebilmek adına yaşıyor. Hayatında biriktirmiş olduğu insanların onda pek bir anlamı yok. Biz bir de böylesine dostluğu ve arkadaşlığı bahşediyoruz. Hatanın daniskası! Bile bile lades belki. Hep mi beni bulur demiştim ki, başkaları da varmış...

Ders çalışmaya hiiiç halim yok video izlemeyede.. dün zevk veren şeyler bugün söndü bende. Motivem enerjim düştü. Neden ??
Ya giderse korkusu ?? Ya giderse ? Ben naparım..
Eh be adam en ummadık anlarda beni dağıtıyorsun hep

çok basit bi şey yapmadım, bana yakışmadı.. ama biraz hafiflemiş hissediyorum, ya o.. kafasında bin tane soru işareti, kimdim ben, kimeydi o laflar.. gayet de anladı bence kendisine olduğunu, bırakır mı peki sürtüklüğü, bilemiyorum...

Katılıyorum, var var çok var. Bir de birkaç arkadaş edinince değişenler var. En iyisi anında uzaklaşmak ve bile bile lades dememek.

konu komşu elalem ne der aman kımse duymasın demeden avaz avaz bagırmak kapıları çarpa çarpa bıktımm yıldım gidiyorum ulannn al senin olsunn herşey bi annem olsun sarılsın gecti kızım uyan desin bitti kotü bi rüya gordun desin babam sarıl babam korkuyorum utanmadan cekınmeden boynuna sarılabilseydım keske seni çok seviyorum deyip omzunda aglasaydım.... eksiğim yorgunum

konu komşu elalem ne der aman kımse duymasın demeden avaz avaz bagırmak kapıları çarpa çarpa bıktımm yıldım gidiyorum ulannn al senin olsunn herşey bi annem olsun sarılsın gecti kızım uyan desin bitti kotü bi rüya gordun desin babam sarıl babam korkuyorum utanmadan cekınmeden boynuna sarılabilseydım keske seni çok seviyorum deyip omzunda aglasaydım.... eksiğim yorgunum

Hayattan hiç mi hayır görmeyecegiz lan ne istersek olmuyor kime gitsem sırtını dönüyor ulan koskoca memleket bir beni sığdıramadı içine ... yazıklar olsun ne diyeyim.....

Şimdi şöyle bir durum var,bir insan kendi yaptığı ucuzlukları görmeyip sana hala laf söyleyebiliyorsa karakter yoksunudur.
Verdiği sözlerin hiç birini tutamıyor ,ipin altında üstünde ayrı oynuyorsa , zamanında binbir türlü laf söylediği,aynı ortamda sırf mecburiyet için duruyorum,onun psikoljisi,şunun okulu diye bahaneler uydururken nasıl oluyorsa kaybetme korkusu bastırınca eteğinin altına giriyorsa karakter diye birşey yoktur.
Erkek olmak kolay,bir tenasül uvzuna bakıyor herşey,adam olmak kolay değil tabi.
Ölüyorum,geberiyorum derken aynı anda ne haltlar yediğini öğreniyorsan,yaptığı iğrenç şeyleri duyuyorsan ve görüyorsan karaktersizin önde gidenidir.
Ama o kişiye de türlü müsamaha gösterip,inanıp yücelten,kendini bulunmaz hint kumaşı hissetmesini sağlayan kadınlar da zaten aptaldır.
Ne diyelim,hayırlı işler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…