Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Vallahi sinirlerim bozuldu videoyu izleyince. Asgari ücretle çalışan biri parasını hiç harcamadan Amerikada Ford mustang'i 12 ayda alabiliyor, Almanya'da 25 ayda alabiliyor, Türkiye'de 30 yılda alabiliyor. Araç zaten burda çok daha pahalıyken vergilere beraber fiyat farkı 10 katından fazla çünkü. Atıcam kendimi balkondan bu ne ya.

Bi an köşeye çekilip de düşünmeye baslarsam hıçkıra hıçkıra ağlamaya yetecek kadar doluyum
Olanları düşündugumde önce evdeki herkesle kavga edip sonra tüm gün boyunca aglamami durduramıyorum

sevdiğin kadar sevilmemek hep umut etmek hep hayal kırıklığına uğramak çok yorucu Hayatın tüm yükünü omuzlamak takdir görmemek umarım herşey çok daha güzel olur sevilmek sevildiğimi bilmek önemsenmek istiyorum ne para ne pul çok mu şey istiyorum yani

ŞUAN AKLIMDAN NE GEÇİYOR?
evvet o kadar üzgünüm ki su an derin duygular yaşıyorum 24 yaşındayım ve hayatımda kimse yok .
bu yaşıma kadar hiç özel hayatımda mutlu olmadım hep aman olmasın eşim olur dedim oda olmuyor etrafımdaki herkes evleniyor üçer beşer hergun bi dünya nisan düğün haberi alıyorum üzülüyor yikiliyorum dua ederdim hep kendim için inanın su an edemiyorum üzüntüden elimde değil bu durum . kendimi yiyorum üzüntüden aklımda soruda bu BEN NE ZAMAN MUTLU OLUCAM YARABBIM NE OLUR BENIMDE KARŞIMA MUTLU OLACAĞIM INSAN ÇIKSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…