• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu GoT nasıl diziymiş arkadaş..
İlk bölümden iğrendim resmen çok rahatsız ediciydi..
İkinci bölümde iğrençlik azaldı ama karmakarışık oldu duygularım.
Taht uğruna her şey olacak heralde. Dönemin ahlak düzeyi de farklı.
Şuan "sevdim" diyemiyorum ama ilginç şeyler dönüyor :)

Huzurlu ve mutluyum. Biramı yudumluyorum ağır ağır balkonda. Eşim Yüzüklerin Efendisi- İki Kule'yi izliyor içeride. Ona çok sevdiği midye tava yaptım bu akşam. Midyeleri toplayıp getiren arkadaşım eşime güzel bir hediye verdi :) hafif serinlik var havada.. ne kadar güzel bir gece böyle. Karşı apartmandaki yaşlı teyze salça yapmakla uğraşıyor bu saatte. Zemin-bahçe katında oturan herkesin köpeği var gelen geçen kediye havlıyorlar. Hayvan severlerle çevrili burası resmen. Yaşamımı seviyorum (iş dışında tabi). Dilerim bozulmaz eşim hep böyle kalır.

30 yaşında kendi ayakları üzerinde duran, yalnız yaşayan, tertipli düzenli hamarat, aklı başında olmanın yanı sıra hala tombiş ve bakımsızım..Ayrıca gerçeği söylemek gerekirse sanırım kendimi çirkin ve şişman hissetmekten kaynaklı özgüvenim de hala yok. Evime işime verdiğim değeri artık kendime vermem lazım...Değişmem lazım..

Back