Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nick cave ve tom waits gelseler bana şarkı söyleseler eğer isterse robert plant te katılabilir gruba hayır james hetfield olmadan olmaz keşke sesim kargaları kaçırmasaydı ...
keşke yarın erken kalksam bu olmayacak biliyorum her gün aynı şeyi demekten bıkmadım ama bu düşünceyi bir gün olsunda hayata geçirmedim ilginç karakterliyim ben ya
Alakasiz olucak, ama bugun sanirim en cok kendime deger vericem. Hava bulutlu ama huzunlu degil, her an gunes arasindan kafasini gostericekmis gibi duruyor. Disarda kosturan insanlarin arasindan siyrilip, citir citir ekmegimi ve yumurtami alicam..
Eve gelip mis gibi omletimi yapicam.. keyifle yedikten sonra kabatasa inip sahilde biraz yurumeyi dusunuyorum..
ve bugünde erken kalkmadım miskin miskin oturuyorum ne olacak benim sonum ama ya off ablama gelen çiçeklerde canımı sıkıyor karşımda duruyor mis gibi de kokuyor zaten annem de tutturmuş sana ne zaman gelecek böyle çiçekler diye hiç bir zaman tabiki ne zaman
Sanki sevgilim benden birşey saklıyor gibi.. :44: Gerçi bu benim hüsn-ü kuruntum da olabilir ama emin değilim. Eğer tahmin ettiğim şeyi saklıyorsa okurum canına.