Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evet aşırı zor karar vermek, bütün sesler birbirine karıştı su an:)
Bir de ben bir kez kalbimi dinledim ve hata yaptım.Çok zor topladım.Mantığım gerçekten hayır diyor.Zaten cesaretimin bir kısmını da kaybettim.Ama bakalım ne yaparsam yapayım tecrübe olacak bana.Tesekkur ederim bu arada

shine your way

O hatayı yapmanız gerekiyordu muhtemelen :)
Mantığı zorlayın o zaman ama aynen bir noktada "gerçekten" dayanamazsanız da tecrübe olacaktır. Dayanabilecekken de kolay salıp mutsuz olunca daha bir pişmanlık duyabiliyor insan, daha önce benzer bir deneyimi yaşadıysak özellikle. Rica ederim
Bu arada alıntı yasak buralarda, hoş benim yaptığım da farklı değil pek ama işte yazmak istedim, çaktırmayalım

Bazı konuların açılması o kadar iyi oluyor ki. Heralde 20 kişiyi bulmuştur göz ardı ettiklerim. Prosu, yenisi, eskisi, zamanında mesajlarımı beğeneni. Gözden perde iniyor gibi hissettim şu an )
Topu topu yorumlarını okuyacağım 10 kişi kalmadı galiba.

Hıhhh
Bende seni gözardi ediyorum

gencecik bir öğretmen göçüp gitti bu dünyadan. kardeşim olacak yaşta. ne yaşadı ki daha o yaşa kadar hayatı bile yaşamamıştır dedim.

sonra kendimi düşündüm. o kızdan ne farkım var? ben de nefes alıyorum ama hayatı yaşamıyorum tamam ölmedim ama ben yaşıyor muyum? ideallerinin peşinden giderken hayatını yitiren gencecik bir kızın yanında ben bir hiçim, utanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…