Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Dün bir ara düşündüm de...burada ve de gerçek yaşamda..arkadaşlarımdan duyuyorum..genellikle birçok gelin eşinin akrabalarıyla olmaktan hoşlanmıyor..aslında hayal ettim eşin kuzenleri gelse..ordan burdan başka şehirden..bi akşam bizde toplansak...çay çerez pasta ve ikramlar..vede koyu bir sohbet..şöleeee gece yarısına kadar,ne güzel olur... ben acayip güzell yengelik yaparım aslındabizde de yok..çünkü eşimin ailesi birçok akrabasıyla görüşmüyor yani koca tarafından dayım amcam halam v.s. olmadı,onların ailesinden görümcem dışında hiç düğüne nişana gitmedim mesela. bazen böyle bir özlemim oluyor.garip değilmi..bizim düğünlerin çoğuna da ben tek katıldım aslında düğün delisi değilim dee..nerden aklıma geldiyse.....

insanların kıymet bilmezliğinden nefret ediyorum...zamanını ayırıyorsun..senelerce sırtında taşıyorsun ...seviyorsun kıymet veriyorsun..gerçek duygularını paylaşıyorsun..yalan söylemek istemiyorsun..ona ve çevresine hassas davranıyorsun..genede nankörlük..kimseye yaranılmıyor..herkes ne hali varsa görsün yaa..yeter...fizana kadar yolu var...yok arkadaşlarımla buluşmam lazım..yok vallahi istemiyorum..inanki çok prim yapan bir tipim..üfffff tipini etsinlerrr...yeter beeee..insanız ki değer verdik..çocukca hallenmelere gelemiyom ben..

Bazen büyümemin bir süreliğine durması için tepinerek ağlayasım geliyor.
En iyisi yaşımı unutarak yaşamak heralde
(Aslında yaştan ziyade yaşıma göre hayatımda bazı şeylerin oturmuş olmaması sanırım benim bu ruh halimin sebebi)

Insanlara her dert anlattigimda bana hayatimin ne kadar guzel oldugunu anlatmaya calisiyorlar.Sanki ben cok sükürsüzmüsüm gibi.
Birine kotuyum, kotu hissediyorum dedigimde bana hayir iyisin demesinler.Duymak istedigim tek sey evet su an oylesin ama gecicek,yarin her sey daha iyi olacak.Insanlarin daha buyuk dertleri oldugunu ben de biliyorum ama bu da benim hayatim,bununla hergun basetmek zorunda olan benim.Ben sizi bu kadar dinlerken neden siz de bana biraz olsun anlayis gostermiyorsunuz?
Tek istedigim anlasilmak

sevgilimin başarısız biri olması geçiyor ben mezun oluyorum (üniversite)4 yılı bitirdim o hala 1. sınıfta işin kötü aşırı srumsuz olduğu için hiç ders çalışmaması geçiyor aklımdan bunu nasıl düzelirim diye düşünüyorum. ben yazın katılacağım eğitimleri düşünüyorum o ise nerelere gitsem diye düşünüyor. zaten ondan önce 2 svgilim oldu biri youtube ta fenomen biride şirket kurdu. onu seviyorum ama benden başarısız olması canımı sıkıyor. işte şu an aklımdan bunlar geçiyor

Sevdigini sanmak kolay. Karısını öldüren de sevdigini sanıyor. Önemli olan duzgun sevebilmek. Kirmadan incitmeden. Ben de özürlüyüm bu konuda cunku karsindaki insana gore sekillenme acizligi var bende de. Iradeli olamıyorum illa seviyesine iniyorum. Ya bazi erkekler ne guzel seviyor oyle ya! #loveher #gulmekonunlaguzel vs. Bakinca kıskanıyorum buruluyorum. Ne ilgililer. Beni sevene sorsan #s.....mekguzel der sadece heralde. Duzgun insan yok diye aglamadan once ben duzgun muyum diye bi bakmak lazim. Da insan özeniyor bazen. Tüm kalbimle tekrar yeni bastan duzgunce aşık olmak istiyorum. Bu da benim en icten duam olsun. Ne para ne baska bisey. Ihtiyacim olan sey aşk. Inkar etmenin luzumu olmaksizin, aşk...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…