Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

benim için pervanesin resmen.
neden bu kadar çok seviyorsun ki?
üstüme titremen, mutluluğum için çabalaman, beni devamlı gezdirmen, yedirip içirmen, şefkatin, iyiliğin, evlilik hayallerin, fedakarlıkların...
bunlar benim için daha büyük bir yük oluşturuyor.
keşke ben de seni çok sevebilsem.
neden hep aynı şeyi yaşıyorum? sevgiliyiz ama ben aşık değilim işte. bu kaderi yenemiyorum.
sonuç hep aynı. sevemiyorum deyip yine terk mi edicem ben? =( her ilişkimin sonu böyle mi olmalı?
çoookkk mutsuzum. ailem de mutsuz. ben de.
kimse anlamıyor. neden evlenmiyorsun demekten başka bi halt çıkmıyor ağızlardan.
sadece ben biliyorum yaşadıklarımı. =(
sen de hissediyor musun bendeki hissizliği, uzaklığımı? olmuyor. maalesef olmuyor.
ülke değiştirmek de bir halta yaramıyor.
kafamdakiler değişmedikten sonra ne yapsam boş. =(((( sevemiyorum. bu kadar.

Hata yaptım.Salak gibi kaldım ortada.Hayatımda nadirdir cesaretli davrandım.Ama ileriki günlerde ne yapacağım bilmiyorum.Varya boyle sıkışıp büzüşerek nokta haline gelip silinmek yok olmak istiyorum.

Ne biçim insansınız ya! Siz dost falan değilsiniz çekememezlik ediyorsunuz hepiniz!
Kudurun pislikler ya! Ah sevgili nasıl soktun bu insanları hayatına! Tez zamanda gözün açılsın da hepsini sil hayatından! Sana hiç yararları yok sürekli zararlar 2 kişi hariç.

Hayatımda istediğim çoğu şeyi beceremedim, ne insan ilişkileri, ne aile ilişkileri, ne duygusal ilişki ne de meslek ve kariyer... Basit bir "istiyorum olmuyor" şımarıklığı değil bu. Gerçekten yaşama becerim yok hiçbir konuda. Doğal seçilimin zayıf halkası gibi .

ben ne yapttımmm yaaaaa
pişman oldum şu an
hem de çookkk
gece gelen duygusallıkla mesaj atılır mı hiç
ergenler gibi saçmaladım
hiç yapmazdım.çok üzgünüm rezillik

ülkeme dönmek için sabırsızlanıyorum ayrıca
evimi odamı özledim yeter bu tatil
hemen akşam olsun =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…