Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bu aralar çok kırgınım sürekli içimden isyankar şarkılar söylüyorum.ağlıyorum kmseye göstermeden.alenen yapılan bi şey yok belki dolmuşluk,belki güçlü durma çabası...rüyamda sigara içiyodum,söndürdüm ya hamileyim yaaa diyerek..

Arkadaşlar forumda bir sorun mu var? Yorumlarım ya gönderilmiyor ya da forumdaki sayfalar kitleniyor, açılmıyor.

Yorumlarımı 3-5 kere tekrar edip göndermeye çalıştığımda ancak gönderiliyor. Sadece benim pc'den ya da internetten mi kaynaklı bilemedim.

Sürekli sayfalar kitlenip duruyor. Hata oluştu uyarısı verip ''502 Bad Gateway'' yazıyor. !

Şu an aklımdan erkek olmak geçiyor. Ne güzel şey be işe git gel bitti bu kadar. Yemegin hazır evin temiz güler yüzle karşılan çocuguna bakılsın kıyafetlerin in ütülensin anan babanla ilgilenilsin onlarn ettigi terbiyesizlikler idare edilsin eve gel yemek ye iki dk çocukla oyna yayıl telefonla tvyle ilgilen çayın gelsin önüne ohh mis be ne güzel dünya.Bi kalk karınla ilgilen bi mutlu et bi hediye iki tatlı söz et muhabbet et yokk yapış o telefona otur

Nerden çıktı bu duygu yoğunluğu
Allahım o kadar gereksizdi ki bu aralar
İnşallah iş durumumuza yansımaz çok iyi gidiyor hayatım 2 aydır çünkü

Sizin gibi komsu olmaz olsun toplu yerde yasamak nedir bilmeyen ilkel yaratiklar. Bugun pazar insaf yoksunu yaratiklar! Butun kabileni eve topladin da toplu ayin mi yapiyorsun? O simarik cocuklarinin sesine ziplamasina tahammulum kalmadi cinnetime ramak kaldi!

Issız bir adaya düşmek istiyorum tek başına öyle yanıma üç şeyde almak istemiyorum sadece kitaplarım ve yazdığım şiirler birde kalem kağıt, acıktıkça gökyüzü susadıkça deniz ve biraz mavi en umutlusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…