Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Engelli bir öğretmen olarak son düzlükteyim. Bir an önce atanmazsam sıkıntı olacak benim için çünkü raporum yakında bitecek. İnşallah o zaman kalmaz bu atanma işi. Yoksa yine kpss derdi al baştan. Hayırlısı.

Güven, sevgi, sadakat, iyi iletişim bekliyorum ama ufaktan mutlu olduğum bir iletişim olsun kaçıyorum bazen. Özellikle bayanlarda oluyor. Korkuyorum çünkü fazla güvenebilme, hayır diyememe, kendimden fazla vermek isteme, içimden geleni her zaman olduğu gibi gösterme yoksa rahatsız hissetme, karşımdakini kendim gibi düşünme gibi şeyleri engellemekte güçlük çekip gerekli karşılıkları alamadığımda üzüleceğimi kırılacağımı modumun çok düşeceğini ve arada kafa dinleme isteğim uymayacak yanlış olacak ya da kopacağız diye düşünüyorum, belki o kadar iyi gelir rahatlık verir ki gerek duymam. Bir de aslında çok kolay çok basit yük olmayacak şeylerde bahanelerle kaçan insanları da sevmiyorum. Ben bir insana değer verdiysem zor gelmiyor.
Ama tüm bunları kısıyorum, kısmaya çalışıyorum, zorluyorum...

Nasil bir sevdaya dustum
Nasil kapildim sana.
Cok seviyorum seni
Agirdan almaya calisiyorum
Oyle degilmis gibi davranmaya calisiyorum
Herkese karsi hala kontrol bendeymis gibi davranmaya calisiyorum ama
Aklimi basimdan aldin
Sana asigim
Sensiz olamiyorum
Seni deliler gibi seviyorum
Askim..

"Kıymetli detaylarla dolu keskin analizler içeren, son derece açıklayıcı" raporu da ben yazdım Efendi, ben !
O ikisi sadece imzalarını atıp, ben ne yazdıysam olduğu gibi sana yolladılar.

Şimdi bir de bana raporu yollayıp, düşüncelerimi sorman çok güzel oldu, aferin !

Ben fedakarlıktan çatlayıp ölene kadar, hepiniz aynen böyle devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…