• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allahım şükürler olsun sana...Bir günü daha bitirdik. Yarına çıkmayı hayırlarla nasip et, evladıma bana huzur ihsan eyle, işimizde gücümüzde dirayet basiret nasip et, akşamdan beri bu geç saate kadar aylak aylak bilgisayar başında oturduğum için affet. "Ben yaptım, ben başardım" dediklerim için, demeyip gizli gizli kibirlendiklerim için affet. Yarın daha iyi bir kul olmamı hayırlarla nasip et. Evladımı koru, esirge, iyilerle karşılaştır. Senin lütfun olmasa, hiçiz. Hergün mucizelerini görüyorum, sana yarattıklarının sayısınca şükürler olsun. Şuradan kalkıp yatağa gitmeye üşeniyorum yarım saatir, sen yürümekte, tutmakta zorluğu olanlara, ben tembel tembel yatağa gitmeye üşenirken, yataklarda ağrılar içinde yatanlara şifa nasip et. Allahım, bize bugünümüzü aratma. Allahım, nelerle uğraştığımızı biliyorsun, düşmanı güldürme, bizi namerde muhtaç etme, bizi utandırma, bize başarı nasip et , bize selamet nasip et ya Rabbim. Sağlığımız, huzırumuz, umudumuz için sonsuz minnettarım ya Rabbim. Evladıma hayrlı uzun bir ömür, bir yuva , bir eş, ve hayrlı evlatlar nasip et ya Rabbim. Sana şükürler olsun. Amin.

Uyusam 2 hafta sonra uyansam, yapılması gereken her şey yapılmış olsa tabi. Oh desem, her şey yolunda ne güzel uyumuşum, dinlendim iyice. Rüyalarım da hep güzel olsa mesela. Aç kalkacağım tabi bi adana kebap yesem. Yanına salata, ayran. Açsam tv'yi en sevdiğim film çıksa karşıma.
Sonra ben otururken gökten kucağıma çuvalla para düşse. Hepsi 200-TL. olacak tabi. Ooo desem sevinsem, çıldırsam mutluluktan.
Hastalıklarım gitmiş olsa, iyileşmiş bulsam kendimi.
Dışarı çıkayım parayı bankaya yatırayım desem, aa o da ne???!!! Sahil kasabasında yaşıyorum, evim 3 katlı süper bir villa. Uyku sersemi anlamamışım üst katları fark etmemişim. Bahçem yemyeşil, villamın arka tarafı alabildiğince orman, önü masmavi deniz. Sevdiğim adam yanımda, ailem mutlu, sağlıklı, onun ailesi mutlu, sağlıklı. Her şey ne kadar güzel ya.
Oh oh.
:/// Hayallar ve hayatlar..

Kacip gitmek istiyorum uzaklara, cok uzaklara. Kimsenin beni bilmedigi tanimadigi diyarlara. Gidersem hersey gececekmis gibi geliyor. Sanki giderken ardimda da tüm yasanmisliklarimi, kirginliklarimi,gözyaslarimida birakacagim. Ama korkuyorum. Ya birakamazsam ...
Böyle olumsuz düsünürken birden cocuk olmak istiyorum. Ip atlamak, salincaga binmek, yakan top oynamak, kumdan pastalar yapmak .Nede güzeldi cocukluk, saf, temiz, günahsiz ...

Hayatımın ez zor kararlarından birini vermek üzereyim ve bunun yüzünden geceleri gözüme uyku girmiyor.
Karar verdiğim taktirde sanırım en az 2 sene bir dünya zorlukla karşılaşacağım ve eğer bir kez vazgeçersem geri dönüşü olmayacak
Eğer sonunda başaramazsam okulum da dahil bir çok şeyi berbat edeceğim.Param,emeğim her şey boşa gidecek.Ve olabilecek en kötü şey bursumu kaybedebilirim.Sonra da kafayı sıyırırım artık.
Karakterimi seçme şansım olsaydı kendimi seçmezdim sanırım.Etrafımdakilere göre takıntılı ve şükretmeyi bilmeyen biriyim.Bunu kabul etsem de iç sesim bir şekilde hayır idealistsin ve yılların emeğini çöpe atmak istemiyorsun diyor bana.
3 ay boyunca en çok kurduğum cümle 'yolumu bulamıyorum' du.Mutlu olmadığım gerçeği kafamda dönüp duruyor.
Evet ilerde seçtiğim yolda da mutlu olabilirim biliyorum.Ama ya hala sindirememiş olursam.Sanırım en çok korktuğum şey ilerde 'korkak davrandım demek'.

Back