Allahım şükürler olsun sana...Bir günü daha bitirdik. Yarına çıkmayı hayırlarla nasip et, evladıma bana huzur ihsan eyle, işimizde gücümüzde dirayet basiret nasip et, akşamdan beri bu geç saate kadar aylak aylak bilgisayar başında oturduğum için affet. "Ben yaptım, ben başardım" dediklerim için, demeyip gizli gizli kibirlendiklerim için affet. Yarın daha iyi bir kul olmamı hayırlarla nasip et. Evladımı koru, esirge, iyilerle karşılaştır. Senin lütfun olmasa, hiçiz. Hergün mucizelerini görüyorum, sana yarattıklarının sayısınca şükürler olsun. Şuradan kalkıp yatağa gitmeye üşeniyorum yarım saatir, sen yürümekte, tutmakta zorluğu olanlara, ben tembel tembel yatağa gitmeye üşenirken, yataklarda ağrılar içinde yatanlara şifa nasip et. Allahım, bize bugünümüzü aratma. Allahım, nelerle uğraştığımızı biliyorsun, düşmanı güldürme, bizi namerde muhtaç etme, bizi utandırma, bize başarı nasip et , bize selamet nasip et ya Rabbim. Sağlığımız, huzırumuz, umudumuz için sonsuz minnettarım ya Rabbim. Evladıma hayrlı uzun bir ömür, bir yuva , bir eş, ve hayrlı evlatlar nasip et ya Rabbim. Sana şükürler olsun. Amin.