• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aşık olmak istiyorum ama sonra da kesin üzülürüm, o bir şey yapmasa da ben güvenemediğimden yorulur huzursuz olurum diye aman düşünme salla diyorum, zaten pek sırası değil. Ama keşke hayalimdeki gibi olsa her şey...

(Ama önce iş olsun:dua::dua::dua:)

Bir insanın annesi nasıl bu kadar kötü, yalancı ve iftiracı olur onu anlamaya çalışıyorum. En az son 5 aydır. İnsan hazmedemiyor.

Onu henüz ben de çözemedim.
Eğer çözerseniz beni dürtün olur mu.

IMG_20170215_221952.jpg

Bozuk insanlara selam olsun.

Onu henüz ben de çözemedim.
Eğer çözerseniz beni dürtün olur mu.

Eki Görüntüle 1955557

Bozuk insanlara selam olsun.

Bu dünyada bu sorunu bir tek ben yaşıyorum sanıyordum gerçekten. :( ve ben çözemediğim gibi hergün daha fazlası ekleniyor. Üstelik hamileyken dahada zor oluyor. Allah bize sabır versin ne diyim. Hayatta ki en acı kazık budur heralde :'(

Bu dünyada bu sorunu bir tek ben yaşıyorum sanıyordum gerçekten. :KK43: ve ben çözemediğim gibi hergün daha fazlası ekleniyor. Üstelik hamileyken dahada zor oluyor. Allah bize sabır versin ne diyim. Hayatta ki en acı kazık budur heralde :'(

Tabi ki tek siz yaşamıyorsunuz.
Hamile hamile kendinizi üzmeyin.
Bu kadar kafaniza takmayın.
Allah hesabını elbet sorar. İçinizi ferah tutun.
Birileri dur demediği sürece yenileri eklenir. İnanirim.
Huy edinmişler. Ve cevrelerinde ki kimse onlara bunu farkettirmemis.

Kendinize her sey yolunda diye telkin verin.
Bebeğe yazık. En çok o etkilenir.
Allaha havale edin.

Bu forumda yorum yapmaya çekinir oldum. :KK51::KK51::KK51:

Millete art niyetsiz, en iyi dileklerinle, elinden geldiğince, bilgin ve tecrüben dahilinde yardımcı olmaya çalışıp fikir sunuyorsun.

Kadın iyi niyetini görmezlikten gelip laf vuracak olan kelimeyi cımbızla alıp önüne sunuyor. :KK20:

Allah her ortamda hayırlı insanlarla karşılaştırsın herkesi..

Konuşulunca, rahatlık verildikçe, ön yargılı davranmadıkça açılan bir insanım.
Hemen tanıtamıyorum kendimi, çok uzayabiliyor. (gözlemlediğim bu maalesef)
Ön yargılı davrandığını, anlamayacağını, kıracağını anladığım anda da kaçan biriyim...
Bu huylarımdan yoruluyorum bazen...
Ön yargısız tanıma sabrını gösteren insan yok...
Ben de kendimi iyice çekiyorum sanırım artık, güvenmiyorum..

Son düzenleme:
Keske benim canim arkadasim Busracim burda olsaydi.
Ay soyle kiz kiza takilsaydik. Film seyretseydik, biseyler yeseydik.
Hem hayranlik duydugun, hem de iyi anlastigin, sevdigin arkadasinin yaninda yasamasi ne kadar guzel olurdu.

Ama iste, bi dunya uzagimda..

Back