Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçecek mi bu hissizlik? Bu garip ruh hali. Bu durgunluk, bu dalgınlık, bu yorgunluk. Ben tarif edemiyorum. Bu öyle zor bir şey öyle ağır bir şey ki; tıp adına depresyon demiş ben kelimelerle ifade edemiyorum. Umut istiyorum sadece, yalnızca biraz umut.
Ay salak güya beni korkuttuğunu sanıyor yeminle parçalayasım geldi seni ya. Herkes işle ilgili hata yapabilir ne var yani bunda salak resmen hata yapmama sevindi
Her rahatsızlığı takmam böyle ama taktım şu d vitamini olayına. Eklemlerimin ağrımasından rahatsızım, dizimden çok rahatsızım. Bir de d vitamininden bağımsız farklı iki şey var ekstra rahatsız edebilecek. Ekstra bir şüphe de var. Şubata da çok var...
Aslinda dusunuldugunde 8 kilo kulaga cok gelmiyor. Ama vermesi ne zor! Benim kadar istahli biri nasil olacakta sahip cikacak o bogazina? Aslinda vucudumu artik taniyorum. Kendimi en iyi az yedigim zaman hissediyorum. Fakat ah iste o hamur isi, ah o tatlilar, kurabiyeler, hamburgerler. Ah uleyn.
Evliyim. Aileme 1.5 saat uzaklıktayım. Bekarken her Allah'ın günü binbir çile çektiğim o evi nasıl da özlüyorum bir süre geçince... Ama gidince de aklım eşimde kalıyor, sensiz bu ev mezar gibi diyor bana çünkü...