- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.108
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımda şu ana kadar ki en mutlu haberi, az evvel aldım! Bugün harika bir gün! Lütfen, gerçek olsun..
Aslında ben seviyorum umursamayı.. Seviyorum önemsemeyi.. Saf olmayı.. Düşünmeyi.. İçimden geldiği gibi davranmayı..
Bence doğru olan bunlar hep..
Ama fazla mı değişiyorum sanki şu aralar, korkuyorum. Yanlış gördüklerime alışıyor, kırılmamak için bu maskeye ben de mi bürünüyorum artık, bastırıyorum asıl beni, odunlaşıyor gibiyim... Göreceğim bu süreç bittiğinde, nasıl olacağım.
Verdiğim değeri göremedim hiç, yoruldum, ne gerçekten önemseyecek ne gerçekten güvenip yanında saf olabilecek ne içimden geldiği gibi davrandığımda beni yanlış anlamayacak biri var. Çok gülen ya da çok konuşan bir insanı "çocuk" "basit" "mantıksız" gören tiplerle uğraşamıyorum ben "mesela". Gülmeyi azalttım bu yüzden. Cool olacan illa! Yanlış anlaşılmaktan, anşlaşılmamaktan bıktım.
Çok etkilendiğim, çok canımı sıktığım, çok kırıldığım için sanırım rahatlamak istiyorum... Hayatta adımlarımı zorlaştırıyor, insanlara çok canımın sıkılması. Verebileceğim büyük güzel duygular varken, bunları gömmek...
Benim gibi çok etkilenmiyor, canınız sıkılmıyorsa, "saf" kalın, önemseyin... En güzeli bu aslında.