• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Keske bir french buldogum olsa. Adini rifki koysam. Sevsem olesiye. Birde beyaz renk tuylu bir kedim olsa. Adini walter reyiz koysam. Kisaca reyiz desem. Gelip sokulsa yanima. Miril miril mirildasa. Basinin atini parmaklarimla sevsem. Basini oksasam. Birde aglamayan bebek olsa odamda. Canim sıkıldıkca onu sevsem. Kisacasi canim sıkılıyo ve kedi kopek sevmek istiyorum. Bebekte olur. Neyse ki yegenim geliyor artik onu severim. Kedi kopek olayinida gun gelir evlenirsem evime alirim. Ozamana kadar sokak hayvanlarini sevmeye devam.

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün boş günümdü yarında olsa hiiç okula gidipte güçlüyü oynamaya çalışmasam evde kk ya baksam
akşama kadar dizi izlesem temizlik yapmaya bile razıyım ben yarın gitmesem

Stresten yanlış karar verdim.Annem yatmaya devam etmeliydi .Ben eve gitmeliyimdim babam gelmeliydi.Hastanede kalsa sabah doktor vizitte emara bakardı.Sonrada annem diyalizine giderdi.Off beceremedik yanlış yaptık.Şimdi bir daha uğraşacağız git gel.

Back