• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir daha cinsel icerikli konularda yorumları okuma gayretini göstermeyeceğim
Ben daha yorumları okurken konu bdv den +18 e taşınıyor kaliyorum sap gibi :63::duduk:

Güçlü kadını oynayıp hayatı gurursuzluk, eziklik, ahlaksızlık içinde geçen uyeleri anlamam için konularında çelişki olmasına gerek yok. Anlıyorum arkadaş, tamam önyargılıyım, bu konuda kendimi eleştiririm. Ancak cidden bu sitede o kişileri hemen anlıyorum. İnsan sarrafı yaptı bu meslek beni.

Hakkını helal et bize şehit #Fethisekin.. Allah geride biraktigin sevdiklerini başka acılarla yakmasın inşallah.. Cennetin en güzel yeri sizin, ölürüm sizin bu vatan, insan sevginize. Bizler için canını hiçe sayan tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum, her daim dualarımdasınız.

Her yanımız acı iken şuan aklımdan ne geçebilir.
Ama yaşıyoruz öyle değil mi. Yaşamaktan gülmekten utanır olduk ama yaşıyoruz..
Benim güzel memleketim...
Kahramanı, sevdalısı bitmeyen güzel vatanım..
Yine yaktılar içimizi, uzaktan seyrettik..
Ne dilde söz kaldı, ne kalpte beddua..
Ama bitmedik, bitmeyiz Allahın izniyle.
Seni seviyorum Türkiyem
Hainsiz, pisliksiz, şerefsizsiz halini seviyorum..

Dün bizim, yarın bizim...

Empatik,sempatik,duyarlı, sağduyulu, ince düşünen biri olmak istemiyorum artık. Yoruldum ben,hem de çok.Bİ kere de siz beni anlayın,bi kere de ben isyan edeyim ve siz beni tölare edin.bi kere de siz susun ben konuşayım. Daha bi çok şey.... Son demlerimdeyim....

Back