• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bi video izledim adamla kadın tır konteynerından 4 4lük ev yapmış. elektrik su doğadan geliyor. evde her şey var.

sonra kk bdv'a giriyorum aman sevgilim aman kocam beni aldatır mı bilmem ne

pfff millet yoktan var ediyor biz abuk subuk şeyler peşinde.

çok mu realistim?

İçimden gelen destek olmak,ama gücüm yokki .Keşke daha gamsız olsaydım,ya da bi ilaç falan olsa da o zamanlarda uyuyup o kaygıyı yaşamasam.Ne yazık ki imkansız. Allah yardımcımız olsun

2013 ve 2016 yılları ömrumde gecirdigim en berbat yıllardı. Rabbim kimseye böyle dertler vermesin... Rabbim kimseyi ćaresiz bırakmasın...

Sıkıntılarımın olduğu taraf vücudumun sağ tarafı hep, niye acaba?:işsiz:

Aklımdan geçeni söylemek ayıp olur belki o sebeple susayım en iyisi :ıslık:

güzel yerlere doğru ilerliyoruz. tek bir koca problem dışında.

lanet olsun tek koca problemlere

Kendi kendimi idare edebilmek çok hoşuma gidiyor.
Lakin bunun için şartlar oluşturmakta çok üşeniyorum, zorlanıyorum, hep ağırlık var üzerimde.
Hırs, şevk yok resmen.

Kötü bir şey dememişken yapmamışken sırf senden kendi fikirlerince ya da anlık hoşlanmadığı için saçma sapan gereksizce "laf çarpan" insanlardan nefret ediyorum.

acil olarak yoğun hayatıma dönmem lazım böylesi hiç bana göre değil

Bugün yaşadığım neydi noldu öyle...​
Ne enteresan şeyler yaşadım tesadüf müydü o yaşadıklarım..
Pekii yaa o son ahhh o sonn offf ne tuhafti :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

nası olacak bilmiyorum...

ama yıpranmadan, üzülmeden, yaşlanmadan olsa bitse ve sonu güzel olsa keşke...

çok şey mi istiyorum?

Bloğun birinde blog sahibinin İbiza adasını övmesi uzerine merak edip adanın resimlerine baktım. Hakikaten hayran kalıp insanlar ne hayatlar yaşıyor, ben de bir gün gidebilir miyim diye hayal kurarken bdvye uğradım ve çok şükür gerçek hayata döndüm.:KK49:

Anca rüyalarımda görüyorum ben dostu:KK14: Geçenlerde büyük bir kuştu, şimdi de yabancı bir kadın.

Gün geçmiyor ki, yeni bir deyim öğrenmeyelim: Bol bol yiyen bel bel bakar.

Gece Burak Özçivit'in fotoğraflarına bakarsam rüyamda onu görmem çok normal :deli:

Back