Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Birine inanma ihtiyacı hissediyorum şuan. Sonu ne olursa olsun inanmak istiyorum, o duyguyu yaşamak istiyorum.
Bazen çok hasret hissediyorum kendimi bazı duygulara, hislere.
Yanlış yapmazsam iyi...

Fake konular açıp insanları salak yerine koyan ruh hastalarını gördükçe yazmasammı diyorum.Eski üyede böyleyse insan kime inanacak.

İnsanların vicdanıyla oynayıp dalga geçince çok mu mutlu oluyorsun demek isterdim.

Ne olurdu talih bana gulse.. Bi anda bi sans oyunundan milyonlarca dolar kazansaydim? Ne yapardim biliyor musun? Once butun borclarimi kapatirdim. Sonra anama,kardesime birer ev alirdim. Sonra yakin dostlarin borclarini kapatir, kazandigim paraya bagli guzel bi yardim yapardim. Kalan paramla da is kurar, bagis yapardim . Aaaa aksatmadan 1-2 aylik bir tatile de cikabilme ihtimalim, ve kendime son model bi bmw,audi, veya Mercedes alma ihtimalim de cok yuksek

20'li yaşlarımı normal bir genç kadın olarak olağan şeyler yaşayarak geçiremiyorum. Eksik, hissiz, korku dolu olarak yıllar geçiyor. Şimdiye odaklanıp kendimi iyileştirmeye, travmanın yarattığı bu etkiyi yok etmeye çalışsam da, duygusal olarak kendimi açamıyorum, uzak tutuyorum.
Ufak ufak adımlar bile zor geliyor, gerçekten böyle mi geçecek hayatım?
Yaşadığım şeyi anlatmaya başlayarak mı düzelmeye başlayacağım...Başlangıç bu ise o zaman hiç olmayacak, bambaşka bir ülkeye gidip yeniden doğmuşum gibi hissetmeye ihtiyacım var. İyileşmem ancak böyle olacak biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…