• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Pişmanlıklarım ve asla telafi edemiyecek oluşum.
Her şarkıda içimde acıyan bir yer olması.
Herkese karşı dik duran ben senin asla yüzüne bakamıcak olmam.
Sadece bol bol mutluluğuna dua etmek.
Ayağım taşa dahi takılsa hakettim demem.
Allah vicdan rahatlığı versin sadece.
Kafayı yastığa koyduğunda boğazında düğümle uyumak çok zor.

Birşeyler atıştırmak istiyorum ve kocamın kafasını duvara sürte sürte bağırmak istiyorum neden bana böyle davraniyorsunn laaaaaannnnn!!! Diye

Kizim iyileşsin sabah eve cikalim lütfen Allahim nolur ya

o iki askerin ne suçu vardı da öldüler?

hem de canice yanarak, gözümün önünden gitmiyor yüzleri.

bunlara sebep olanların inandığı allah belalarını versin inş.

Vay sen de evlenmişsin.. Umarım karını da beni aldattığın gibi aldatmazsın.. Ben çok mutluyum çok hem de bana değer veren sadık bir eşim var ve onu çok seviyorum umarım sende karına iyi bakarsın.

Geçen hafta bugün bu saatler ne kadar zordu, ne kadar üzüldüm, kahroldum...Geçer mı bu acı :( geçecek elbet biliyorum, neler geçmedi ki..Ama işte bazısı delip geçiyor :( ah içim yanıyor :(

İlkokulu bitirip de iş yerinde ki yazan abla,cahilsin sen cahil kal ...İlkokulda öğrettiler bunları.
Nasıl okul bitirip de meslek sahibi oluyorsunuz pes.
Oradaki -ki bitişik yazılır.

Allahım askerlerimizin ve polislerimizin yardımcısı ol, onları koru, güç kuvvet ver. Artık şehit haberleri duymayalım.. :dua:

Off. Puanım yerlerde çalışmamıştım atanamam ama yine de dikkatli tercih yapmak istiyorum..
İşletmeyle ilgili bir iş yapmak istemiyorum. 4431 düz memurlukları nasıl acaba...

İçtenlik canım-cicim değildir benim gözümde.
İçinden nasıl geliyorsa öyle davranmaktır, doğru olmaktır...

Yaş itibariyle çevremde "kociş" lafını duymaya başladım, hele kociş e yemekler, tatlılar yapıp sosyal hesapta paylaşmak:KK53:
Neyse büyük konuşmayayım şimdiden:KK53:

Back